.

.

n/a Többcélú Fiók Alatt Mosogató Szervező helytakarékos, Fürdőszoba, Konyha Főzés Csúszó Kosár 2 szint (Szín : Fehér, Méret : Egy Méret)

n/a Többcélú Fiók Alatt Mosogató Szervező helytakarékos, Fürdőszoba, Konyha Főzés Csúszó Kosár 2 szint (Szín : Fehér, Méret : Egy Méret)

HUF 1.00
Az áru mennyisége

A mosogató alatt rack : L-alakú, kihúzható állvány, könnyen helyen, a tárgyak, a fűszerek kerülnek a rétegek, stabil, nem rázvaVédőrács design : A védőrács az a körülmény, hogy kialakítás megakadályozza a doboz vagy egyéb tételek alá, a magasság 55 mm/2.Tartós anyaga : kiváló-keménység szén-acél anyagból, masszív, tartós, lehet elviselni, maximum 25 kg súlyt, stabil, nem könnyen deformálódik.Helytakarékos : Az alsó -, felső szélessége keskeny, hogy teljes mértékben használják ki a mosogató térben kell tárolni a főzési kellékek, majd mentse konyhában.Nagy kapacitás : tartsa több üveg fűszerek, mint például étolaj, só, nátrium-glutamát, szójaszósz, stb. A mosogató alatt rack : L-alakú, kihúzható állvány, könnyen helyen, a tárgyak, a fűszerek kerülnek a rétegek, stabil, nem rázva. Védőrács design : A védőrács az a körülmény, hogy kialakítás megakadályozza a doboz vagy egyéb tételek alá, a magasság 55 mm/2. Tartós anyaga : kiváló-keménység szén-acél anyagból, masszív, tartós, lehet elviselni, maximum 25 kg súlyt, stabil, nem könnyen deformálódik. Helytakarékos : Az alsó -, felső szélessége keskeny, hogy teljes mértékben használják ki a mosogató térben kell tárolni a főzési kellékek, majd mentse konyhában. Nagy kapacitás : tartsa több üveg fűszerek, mint például étolaj, só, nátrium-glutamát, szójaszósz, stb.Specifikáció : Termék Név : Alatt Mosogató Organizer Color : Fekete, white Material : Szén-Steel Size : Körülbelül 36.43 hüvelyk (L*W*H), 17.89 inch (réteg távolság), 55 mm/2.17 inch (védőrács magasság) A csomag tartalma : 1db x Alatt Mosogató Organizer1 Pc x Manual Note : 1. Mivel a fény, a képernyő különbség, az elem színe kissé eltérhetnek a kép. Kérem, engedje meg, 0.5-2 cm különbségek miatt kézi mérés.Mivel a fény, a képernyő különbség, az elem színe kissé eltérhetnek a kép.

R

Hasonló termékek