.

.

Ahmer Prémium Konyhai Olló, nagy teljesítményű, Ultra Éles, Rozsdamentes Acélból készült, Többfunkciós (Sissior/Nyírás)

Ahmer Prémium Konyhai Olló, nagy teljesítményű, Ultra Éles, Rozsdamentes Acélból készült, Többfunkciós (Sissior/Nyírás)

HUF 3.00
Az áru mennyisége

★-PROFESSZIONÁLIS DESIGN, KIVÁLÓ MINŐSÉG] : Mellesleg egy szép kivitelben, kiváló minőségű építeni, profi design, ultra éles pengék, hogy kényelmes, könnyű, könnyed, miközben könnyedén felülmúlja minden más ollóEz a prémium minőségű, tartós, csúcsminőségű rozsdamentes acél rozsda, valamint korrózióvédelem.A fogantyúk célja, hogy kényelmes, erős, csúszásmentes kapcsolatot.Ez mosogatógépben mosható, bár a kézi mosogatás ajánlott.
★-[A LEGÉLESEBB KONYHAI OLLÓ] : Készült, nagy teherbírású, rozsdamentes acél, ezek a konyhai Olló lesz a tartós eszköz a konyhában!Meg lehet vágni vele, amit akarsz őket–, csirke, baromfi, hal, főtt, nyers hús, zöldségek, gyümölcsök, gyógynövények, vagy bármi mást, amire szükség van a lehetőség.Köszönöm, hogy az éles pengék, a ,Így használhatja őket vágni, amit akarsz, nem csak étel.
★-[HASZNÁLATA EGYSZERŰ FENNTARTANI] : A Konyhai olló, valamint a felajánlja a puha markolat biztonságos, amíg használja a többfunkciós szerszámok.Miután befejezte a munkát a rozsdamentes acél konyhai olló, valamint a rák , Egyszerűen tedd a Mosogatógép vagy kézzel mosni őket.A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, nem rozsdás .
★-[MOSOGATÓGÉPBEN mosható] : Kézi Mosás javasolt, de ezek a konyhai olló olló vagy mosogatógépben is tisztítható.PEDIG ez a könnyen használható.
★-[KÉNYELMES MARKOLAT] : Az Ergonomikus kialakítású nyél alakú, a kényelem, valamint tartalmaz egy Puha markolat bevonat a stabilitás.Csillapítás párna a markolat felszívja a nyomás vágás közben.
★-PROFESSZIONÁLIS DESIGN, KIVÁLÓ MINŐSÉG] : Mellesleg egy szép kivitelben, kiváló minőségű építeni, profi design, ultra éles pengék, hogy kényelmes, könnyű, könnyed, miközben könnyedén felülmúlja minden más olló.Ez a prémium minőségű, tartós, csúcsminőségű rozsdamentes acél rozsda, valamint korrózióvédelem.A fogantyúk célja, hogy kényelmes, erős, csúszásmentes kapcsolatot.Ez mosogatógépben mosható, bár a kézi mosogatás ajánlott.
★-[A LEGÉLESEBB KONYHAI OLLÓ] : Készült, nagy teherbírású, rozsdamentes acél, ezek a konyhai Olló lesz a tartós eszköz a konyhában!Meg lehet vágni vele, amit akarsz őket–, csirke, baromfi, hal, főtt, nyers hús, zöldségek, gyümölcsök, gyógynövények, vagy bármi mást, amire szükség van a lehetőség.

R

Hasonló termékek