.

.

qqqqqq Mosogató Pult Caddy, Pálcika Tároló Vödör Mosogató Szivaccsal Kefe tartó, Műanyag Edény Mosó Szervező a Drain Tálca?Fehér?

qqqqqq Mosogató Pult Caddy, Pálcika Tároló Vödör Mosogató Szivaccsal Kefe tartó, Műanyag Edény Mosó Szervező a Drain Tálca?Fehér?

HUF 1.33
Az áru mennyisége

?Tároló Polc? : Ez a tároló doboz jó tároló polc, nagy kapacitásHárom rácsok be, amely külön a tárgyak, illetve a konyha elemek a sorrendben. ?Multi-function? : Ez a tároló doboz nem csak tárolására használt kések, villák, kanalak, de az is lehet tárolására használt mosogató szivacs, konyha kefék, még az is lehet használni kell tárolni a fogkefét. ?Csatorna Funkció? : Van egy leeresztő nyílás az alján a tároló doboz, amely lehetővé teszi, hogy víz folyjon tovább a tételek a tároló doboz száraz.Az átlátszó tálca alján a tároló doboz lehet fogni az áramló víz nélkül nedvesítő a táblázat tetején. ?Magas minőségű Anyagok? : A tároló doboz, műanyag, szilárd, tartós, használható sokáig.Nem?aggódj rozsdásodás miatt a vízzel való érintkezést. ?Helytakarékos? : Akkor tegye a konyhai eszközök, nem csak, hogy a konyha tiszta, hanem, hogy megmentse konyha tér, így a konyha vagy a fürdőszoba még tiszta, világos.Szín : Fehér Anyag : Műanyag Szerelés Típusa : Pulton elemek Tárolására : Kés, villa, kanál, fogkefe, fogkrém, étel, pamut, kefe stb.Masszív, tartós, ez szolgál, hogy hosszú idő .Többfunkciós tároló doboz, helyet takarít meg.

R

Hasonló termékek