.

.

ASAWASA Gyertya üvegben Melegebb Bögre Melegebb irodai Fűtés, Tovább Kávé Ital, Tea, Tej Melegebb, Gyertya üvegben Viasz Olvasztó (Fehér)

ASAWASA Gyertya üvegben Melegebb Bögre Melegebb irodai Fűtés, Tovább Kávé Ital, Tea, Tej Melegebb, Gyertya üvegben Viasz Olvasztó (Fehér)

HUF 1.00
Az áru mennyisége

【Élvezze a Meleg】 : A bögre melegebb az asztal nyújt 17 Watt teljesítmény, hogy heatcoffee,tea,tej,víz,leves,egyéb italok, vagy akár illatos viasz, hozd meleg, nyugi, neked test, mind a lélek 【Hordozható & Könnyű】 : 3.7 inch átmérőjű,helyet takarít meg,alkalmas otthoni,konyha, iroda fűtésére, kávé,tea,tej,leves,kakaó,viasz & gyertyát,akkor választhat, hova tegye.Megjegyzés : Kizárólag az üveg, kerámia vagy fém bögre. 【Biztonságos, egyszerűen Használható】 : 120 V 17 W .A 40 hüvelyk rövid zsinórt, hogy a be/ki kapcsolót,megszünteti a tűz,füst, valamint beltéri szennyezés. 【Decor & Ajándék】 : Minimalista stílus, design,megfeleljen a különbözõ stílusok bögrék, vagy konténerek tökéletesen,menj haza,iroda, konyha.Is wonferful ajándék a család, barátok, kollégák, küldje el a gondozás, szeretet, anyák Napja,Születésnap, Valentin Nap, a Hálaadás, a Karácsonyt. 【100% Kielégítő Ügyfélszolgálat】Ha bármilyen probléma van a bögre melegebb, egyszerűen, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.Kínálunk egy kockázatmentes 30 nap visszaküldési & csere. 【Élvezze a Meleg】 : A bögre melegebb az asztal nyújt 17 Watt teljesítmény, hogy heatcoffee,tea,tej,víz,leves,egyéb italok, vagy akár illatos viasz, hozd meleg, nyugi, neked test, mind a lélek. 【Hordozható & Könnyű】 : 3.7 inch átmérőjű,helyet takarít meg,alkalmas otthoni,konyha, iroda fűtésére, kávé,tea,tej,leves,kakaó,viasz & gyertyát,akkor választhat, hova tegye.Megjegyzés : Kizárólag az üveg, kerámia vagy fém bögre. 【Biztonságos, egyszerűen Használható】 : 120 V 17 W .A 40 hüvelyk rövid zsinórt, hogy a be/ki kapcsolót,megszünteti a tűz,füst, valamint beltéri szennyezés. 【Decor & Ajándék】 : Minimalista stílus, design,megfeleljen a különbözõ stílusok bögrék, vagy konténerek tökéletesen,menj haza,iroda, konyha.Is wonferful ajándék a család, barátok, kollégák, küldje el a gondozás, szeretet, anyák Napja,Születésnap, Valentin Nap, a Hálaadás, a Karácsonyt. 【100% Kielégítő Ügyfélszolgálat】Ha bármilyen probléma van a bögre melegebb, egyszerűen, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.Kínálunk egy kockázatmentes 30 nap visszaküldési & csere.

R

Hasonló termékek