.

.

Jég Étel Sashimi Tányér Kerek Sushi Tál Étterem Száraz Jég Edények Snack Tál Levehető Több Előírásoknak (Méret : 43.5 cm)

Jég Étel Sashimi Tányér Kerek Sushi Tál Étterem Száraz Jég Edények Snack Tál Levehető Több Előírásoknak (Méret : 43.5 cm)

HUF 3.33
Az áru mennyisége

◆Könnyű Tárolás - Ezek a kerek z tálak, fészek szépen tároló könnyen összerakható a szekrényben tér hatékonyságát, menti a konyhábanA szél elég mélyre, valamint elég nagy ahhoz, hogy egy teljes élelmiszer. ◆Könnyen tisztítható - Kézi mosás elég, hogy tiszta ezek a lemezek.Használata előtt, illetve minden használat után mossa az új lemezek meleg víz enyhe szappanos vagy mosogatószer.Hogy lehet elérni, hogy a legjobb eredményt használja hosszú ideig. ◆Klasszikus Fa Szín - a chic, kortárs nézd, a tálon nagyon vonzó a szemnek, valamint azzal, hogy az összes klasszikus színek,az ételt csak úgy néz ki, csodálatos őket. ◆Transporation - A lemezek beállítása védő csomagolt szállítás közben, egy tökéletes ajándék a barátaim, a családom, a házavató, lakodalom, hálaadás napja, karácsony, újév napján, illetve más fesztiválokon. ◆Után-Értékesítési Garancia : Ha az edények nem jól működik az ön számára, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, hajlandó biztosítani a jobb megoldás a tiéd!Minden kérdésre is válaszolt, hogy 24 órán belül!. ◆Könnyű Tárolás - Ezek a kerek z tálak, fészek szépen tároló könnyen összerakható a szekrényben tér hatékonyságát, menti a konyhában.A szél elég mélyre, valamint elég nagy ahhoz, hogy egy teljes élelmiszer. ◆Könnyen tisztítható - Kézi mosás elég, hogy tiszta ezek a lemezek.Használata előtt, illetve minden használat után mossa az új lemezek meleg víz enyhe szappanos vagy mosogatószer.Hogy lehet elérni, hogy a legjobb eredményt használja hosszú ideig. ◆Klasszikus Fa Szín - a chic, kortárs nézd, a tálon nagyon vonzó a szemnek, valamint azzal, hogy az összes klasszikus színek,az ételt csak úgy néz ki, csodálatos őket. ◆Transporation - A lemezek beállítása védő csomagolt szállítás közben, egy tökéletes ajándék a barátaim, a családom, a házavató, lakodalom, hálaadás napja, karácsony, újév napján, illetve más fesztiválokon. ◆Után-Értékesítési Garancia : Ha az edények nem jól működik az ön számára, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, hajlandó biztosítani a jobb megoldás a tiéd!Minden kérdésre is válaszolt, hogy 24 órán belül!. ★Akár egy étterem tulajdonosa, haza szakács, vagy a kaja is egy fesztivál, vagy a templom bankett a jég étel sashimi lemez egy nagy z lehetőség.

R

Hasonló termékek