.

.

Fém Bor a Pohárban, Vésett Minta Kényelmes Érzem, Dekoratív Fém Pezsgő Kupa 304 Rozsdamentes Acél Otthon(Búza Fül Kupa Tükör)

Fém Bor a Pohárban, Vésett Minta Kényelmes Érzem, Dekoratív Fém Pezsgő Kupa 304 Rozsdamentes Acél Otthon(Búza Fül Kupa Tükör)

HUF 1358.10
Az áru mennyisége

Rozsdamentes Acél : A bort a pohárban vagy rozsdamentes acélból készült anyag, mely nehezebb, de sokkal tartósabb, mint azok, műanyag, vagy üvegHasználható még hosszú ideig.Elegáns Design : A külső, a csésze gyönyörűen díszített, vésett mintákkal, mutatja, elegáns.Nem csak gyakorlati, hanem szép dekoráció a szekrényben, vagy az étkező asztalon.Kényelmes Érzi : A külső a pohár csiszolt.Kényelmes tartani a kezében.Ez ad ön egy csodálatos inni tapasztalat.A Mindennapi Használat : Alkalmi, elegáns, ezt a serleget tökéletes a kirándulni, mindennapi étkezés, vagy a finom ételeket.Egy szép üveg, a hangulat, az étkezés fog változtatni a jobb.Tovább Bor Király : Ez a magas poharat tartja az italokat már a hűvösebb, így a nagy szabadtéri szórakoztató.Ez nagy használata a nyáron.Szolgáltatás : 1. Rozsdamentes Acél : A bort a pohárban vagy rozsdamentes acélból készült anyag, mely nehezebb, de sokkal tartósabb, mint azok, műanyag, vagy üveg.Használható még hosszú ideig. Elegáns Design : A külső, a csésze gyönyörűen díszített, vésett mintákkal, mutatja, elegáns.Nem csak gyakorlati, hanem szép dekoráció a szekrényben, vagy az étkező asztalon. Kényelmes Érzi : A külső a pohár csiszolt.Kényelmes tartani a kezében.Ez ad ön egy csodálatos inni tapasztalat. A Mindennapi Használat : Alkalmi, elegáns, ezt a serleget tökéletes a kirándulni, mindennapi étkezés, vagy a finom ételeket.Egy szép üveg, a hangulat, az étkezés fog változtatni a jobb. Tovább Bor Király : Ez a magas poharat tartja az italokat már a hűvösebb, így a nagy szabadtéri szórakoztató.Ez nagy használata a nyáron.Specifikáció : Elem Típus : Kehely Anyaga : Rozsdamentes Steel Weight : Kb.22 oz Csomag Lista : 1 x Goblet.

R

Hasonló termékek