.

.

Vintage Fém Üveg Bor Mini Kehely Ital Kupa Luxus Egyedi Serleg Otthoni Dekoráció, Party Kellékek, Bár Eszközök, Ajándékok(M)

Vintage Fém Üveg Bor Mini Kehely Ital Kupa Luxus Egyedi Serleg Otthoni Dekoráció, Party Kellékek, Bár Eszközök, Ajándékok(M)

HUF 3.00
Az áru mennyisége

Borospohár : Réz pohár bor egy retro íze lehet javítani mindenki a szociális ivás tapasztalatHideg Italok : A fém boros pohár tartani a bor vagy más ital az ideális frissítő hőmérséklet.Középkori Berendezés : Klasszikus talpas boros pohár, nem csak a poharakból isszák, hanem alkalmas a bárban, otthon dekoráció.Ideális Ajándék : Serleg tökéletes ajándékozás vagy a kijelzőn alkalmas a különböző alkalmakkor, mint például a partik, esküvők, házavató, stb.Kérjük, fontolja meg a méret, mielőtt megvásárolná azt.Az igazi elem kisebb lehet, mint gondolnád.Szín : arany Anyag : Réz Csomag Tartalmazza : 1* üveg bor Mennyiség : 1db, Méret : kicsi/közepes/nagy funkciót : 1. A felszíni, mind a belső falon a boros poharat gondosan kezelt, hogy a termék sima, finom 2. A pohár falán a termék megvastagodott, a felhasznált anyagok vagy több elegendő, a textúra nehéz 3. Megfelelő méretű, könnyen használható, külön a Buddhista hall, ünnepélyes grand 4. A felület kezelt vezeték rajz folyamat, a teljes alakja szimmetrikus, a fényes jó Megjegyzés : 1. Hatására a sok tényezők, mint például a kijelző fényerejét, valamint fény, fényesség, a tényleges színe a tétel kissé eltérhetnek a kép jelenik meg a honlapon. Kérem, engedje meg, az adatokat, hogy van egy kis eltérés a kézi mérés.

R

Hasonló termékek