.

.

Kína Leveses Kanál Rozsdamentes acél, Hosszú nyelű Merőkanál Levest Szolgáltatás Merőkanál Konyha Kanál Sokoldalú kanál (Méret : Kicsi)

Kína Leveses Kanál Rozsdamentes acél, Hosszú nyelű Merőkanál Levest Szolgáltatás Merőkanál Konyha Kanál Sokoldalú kanál (Méret : Kicsi)

HUF 1.33
Az áru mennyisége

【JÓ ár-ÉRTÉK】 : Ami tökéletesen helyettesíti a kanál elveszett a mindennapi életbenEzek a kanalat, nem csak alkalmas mindennapi használatra, de szintén alkalmas a felek, fesztiválok, valamint a hivatalos események, mint például esküvők, ünnepségek, családi vacsorák, még!.Készült tartós 304-es rozsdamentes acél, ez a vastag, masszív, tartós, környezetbarát, élvezi, hogy egy egészségesebb, főzés.A klasszikus, elegáns stílus tökéletes a mindennapi étkezési meg különleges alkalmakra.Egy-darab, varrat nélküli kialakítás, könnyen tisztítható.Széles körű felhasználás : a mártás, leves, leves, leves, mártás, saláta öntetek. 【JÓ ár-ÉRTÉK】 : Ami tökéletesen helyettesíti a kanál elveszett a mindennapi életben.Ezek a kanalat, nem csak alkalmas mindennapi használatra, de szintén alkalmas a felek, fesztiválok, valamint a hivatalos események, mint például esküvők, ünnepségek, családi vacsorák, még!.Készült tartós 304-es rozsdamentes acél, ez a vastag, masszív, tartós, környezetbarát, élvezi, hogy egy egészségesebb, főzés.A klasszikus, elegáns stílus tökéletes a mindennapi étkezési meg különleges alkalmakra.Egy-darab, varrat nélküli kialakítás, könnyen tisztítható.Széles körű felhasználás : a mártás, leves, leves, leves, mártás, saláta öntetek.Termék Neve : Rozsdamentes acél spoon Product anyaga : rozsdamentes steel Use jelenet : konyha, étterem, szálloda, stb. Kérjük, ellenőrizze a méret szín vásárlás előtt. Nem tartalmaz elemeket más, mint a levest kanállal látható a termék fotó. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, kis kromatikus aberráció előfordulhat, kérlek, értsd meg. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, egy kis hiba, kérjük érvényesül a kedves, köszönöm. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben fogjuk megoldani a problémát, amint lehetséges. Üdvözöljük a megosztása, illetve visszajelzést, így biztosítani tudjuk, hogy a jobb termékek, szolgáltatások.➤ Az általános, logisztikai általában szállított belül 1-3 nap, a becsült érkezési idő 9-15 nap.【ÉLETTARTAM TÁMOGATÁS】 : Ha bármilyen kérdése van a kanál készlet, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, s megoldjuk neked 24 órán belül.

R

Hasonló termékek