.

.

WSAH 32-75 Hüvelyk Tükröződésmentes Fólia, Anti Kék Fény, TV Képernyő Védő, LCD, 4K OLED & HD TV Megjeleníti Tartozékok Matt Film,48in(1056x596mm)

WSAH 32-75 Hüvelyk Tükröződésmentes Fólia, Anti Kék Fény, TV Képernyő Védő, LCD, 4K OLED & HD TV Megjeleníti Tartozékok Matt Film,48in(1056x596mm)

HUF 6764.40
Az áru mennyisége

★ Anti Kék Fény, TV Képernyő Védő : a Legjobb Kék-Fény optikai fokozatú védelmetMegakadályozza, hogy a Kárt, karcos vagy ujjlenyomatok.Egy biztos gyermekes családok számára. ★ Anti-vakító fény : Miután a Attaching egy képernyő védelem panel, hogy a TV, a fény, lágy válik, hogy a kép éles, a szeme, úgy érzi, nagyon kényelmes. ★ Könnyen Alkalmazható : Betartják A Képernyőn Keret Csak, De a Ragasztó Ingyenes A Képernyőn,könnyen illeszthető,Nem hagy Maradékot, Amikor Távolítani, Illetve meg Lehet Ismételni a Massza, Minket. ★ Alkalmas Képernyő Mérete : Illik 32-75 cm, kérem, hasonlítsa össze a TV-vel a mérési képek a vásárlás előtt. ★ Uitable Mindenkinek : Alkalmas rövidlátás, diákok, irodai dolgozók, a szociális média rajongók, online játékosok, a divat szerelmeseinek, stb. ★ Anti Kék Fény, TV Képernyő Védő : a Legjobb Kék-Fény optikai fokozatú védelmet.Megakadályozza, hogy a Kárt, karcos vagy ujjlenyomatok.Egy biztos gyermekes családok számára. ★ Anti-vakító fény : Miután a Attaching egy képernyő védelem panel, hogy a TV, a fény, lágy válik, hogy a kép éles, a szeme, úgy érzi, nagyon kényelmes. ★ Könnyen Alkalmazható : Betartják A Képernyőn Keret Csak, De a Ragasztó Ingyenes A Képernyőn,könnyen illeszthető,Nem hagy Maradékot, Amikor Távolítani, Illetve meg Lehet Ismételni a Massza, Minket. ★ Alkalmas Képernyő Mérete : Illik 32-75 cm, kérem, hasonlítsa össze a TV-vel a mérési képek a vásárlás előtt. ★ Uitable Mindenkinek : Alkalmas rövidlátás, diákok, irodai dolgozók, a szociális média rajongók, online játékosok, a divat szerelmeseinek, stb. 32-75 Hüvelyk Anti Kék Fény, a Képernyő Védő Anti-Vakító fény Anti-UV Védő Fólia Enyhíti a TELEVÍZIÓ a Szem Megerőltetése, Könnyen Install Product műszaki adatok : Neve : TV Matt Védő Film Material : P E T Kiváló Minőségű Materials Features : Anti-reflective / sugárzás Elleni / Anti-rövidlátás, Etc Installation módszer : Négy oldalas Gyűrű ragasztó Design Applicable termékek : asztali számítógép/irodai számítógép/PC/TV képernyő protector Dimensions : 32/39/40/42/43/46/47/48/49/50/52/55/58/60/65/70/75in How telepítéséhez is.

R

Hasonló termékek