.

.

46mm napellenző,46mm Fém Kamera lencsevédő Compatiable Minden Márka Ø Objektívek 46mm Szűrő Szál.a (Leica/Canon/a Nikon/Sony)

46mm napellenző,46mm Fém Kamera lencsevédő Compatiable Minden Márka Ø Objektívek 46mm Szűrő Szál.a (Leica/Canon/a Nikon/Sony)

HUF 3.00
Az áru mennyisége

【1】Készült CNC gyártás ez az Objektív Motorháztető, majd alkalmazni egy matt fekete galván célba,ami ellenáll a korróziónak, illetve más, koptató elemek gyakran találkozott a szabadtéri fotózás 【2】napellenző,lehet szerelni az első az objektív,A belső felületi bevonattal matt festék, csökkentheti a gondolkodási kép minőségének javításához,tartsa meg az eső, a hó, távol a lencse elkerülni az ujjlenyomatokat elmosva a lencse jobban érdekel, az a kamera. 【3】Compatiable : Hogy az oldalon a lencse : 46mm (Minden Márka Ø46mm).A lencse szál méretben lesz kinyomtatva alatt a lencse, vagy írásbeli valahol a lencse hordó.Ez a szám mindig megelőzi egy "Ø" (Átmérő) szimbólum.Például : ø46=46mm lencse szál méret.Győződjön meg róla, hogy megfelelő méretű, különben nem lesz jó a lencse. 【Megjegyzés】Miért Válassza Bei Zmei Márka Is.professzionális kamera tartozék gyártó.Elkötelezett, hogy a termékeket magas minőségű & jó ár.Fémből tömítő gyűrű,sokkal szorosabb.Lézer betűtípusok, de sokkal tartósabb.Megfeleljen a Környezetvédelmi Előírásoknak Ro HS. 【1】Készült CNC gyártás ez az Objektív Motorháztető, majd alkalmazni egy matt fekete galván célba,ami ellenáll a korróziónak, illetve más, koptató elemek gyakran találkozott a szabadtéri fotózás. 【2】napellenző,lehet szerelni az első az objektív,A belső felületi bevonattal matt festék, csökkentheti a gondolkodási kép minőségének javításához,tartsa meg az eső, a hó, távol a lencse elkerülni az ujjlenyomatokat elmosva a lencse jobban érdekel, az a kamera. 【3】Compatiable : Hogy az oldalon a lencse : 46mm (Minden Márka Ø46mm).A lencse szál méretben lesz kinyomtatva alatt a lencse, vagy írásbeli valahol a lencse hordó.Ez a szám mindig megelőzi egy "Ø" (Átmérő) szimbólum.Például : ø46=46mm lencse szál méret.Győződjön meg róla, hogy megfelelő méretű, különben nem lesz jó a lencse. 【Megjegyzés】Miért Válassza Bei Zmei Márka Is.professzionális kamera tartozék gyártó.Elkötelezett, hogy a termékeket magas minőségű & jó ár.Fémből tömítő gyűrű,sokkal szorosabb.Lézer betűtípusok, de sokkal tartósabb.Megfeleljen a Környezetvédelmi Előírásoknak Ro HS.

R

Hasonló termékek