.

.

Boldog Húsvéti Hátteret Tavaszi Nyúl Sárgarépa Zöld Fű Tojás Baba Zuhany Hátteret, Barna Fából készült Falra Húsvéti Party Dekoráció (7x5ft)

Boldog Húsvéti Hátteret Tavaszi Nyúl Sárgarépa Zöld Fű Tojás Baba Zuhany Hátteret, Barna Fából készült Falra Húsvéti Party Dekoráció (7x5ft)

HUF 1167.30
Az áru mennyisége

❀ Anyagi : VinylKönnyű súly, egyszerű kezelhetőség. ❀ Mérete : 7x5ft (210cm x 150cm). ❀ Csomag van : csak 1 DB hátteret.Háttérben állhat, vagy a Klipek nem tartalmazza. ❀ Alkalommal : az Ideális esküvői babaváró buli, újszülött,fesztiválok,otthon dekoráció ,kerti party,gyermekek, videó hátterekkel, vagy jelenik meg.Is tökéletes pet fotózás, termék fotózás, Youtbe, facebook,videók, DIY, hogy a fényképező. ❀ Jellemzők : az Egyéni Szolgáltatás : lépjen velünk Kapcsolatba, fizetés előtt.Küldje az egyedi információs Üzenet (Méret,Szót,Színt vagy bármely részét, hogy a változás). ❀ Anyagi : Vinyl.Könnyű súly, egyszerű kezelhetőség. ❀ Mérete : 7x5ft (210cm x 150cm). ❀ Csomag van : csak 1 DB hátteret.Háttérben állhat, vagy a Klipek nem tartalmazza. ❀ Alkalommal : az Ideális esküvői babaváró buli, újszülött,fesztiválok,otthon dekoráció ,kerti party,gyermekek, videó hátterekkel, vagy jelenik meg.Is tökéletes pet fotózás, termék fotózás, Youtbe, facebook,videók, DIY, hogy a fényképező. ❀ Jellemzők : az Egyéni Szolgáltatás : lépjen velünk Kapcsolatba, fizetés előtt.Küldje az egyedi információs Üzenet (Méret,Szót,Színt vagy bármely részét, hogy a változás).

R

Hasonló termékek