.

.

JZRH Earplug Tisztító Eszköz Meghatározott, a Bluetooth Headset Tisztító Toll, Billentyűzet Tisztító Szerszám Készlet Redandblacksuit(Toll+Kefe)

JZRH Earplug Tisztító Eszköz Meghatározott, a Bluetooth Headset Tisztító Toll, Billentyűzet Tisztító Szerszám Készlet Redandblacksuit(Toll+Kefe)

HUF 6480.00
Az áru mennyisége

? 【Duplán a fejét szerkezet, levehető design】Bluetooth fülhallgató tisztító toll egyesíti a három funkció egy hordozható eszköz, minden része működikKapcsoló fejét, hogy használja özönlöttek szivacs, nagy sűrűségű kefék vagy fém tippek a különböző takarítási feladatok. ? 【Szőrös Szivacs Alapos Tisztítás】Készült bolyhos özönlöttek szövet, puha szivacs hatol mélyen a vezeték nélküli töltés esetben kipusztít minden port, a piszkot.Tipp : spray egy kis mennyiségű alkohol a felszínen, hogy fokozza a tisztítás erejét, majd mossuk át a szivacs a vizet a tisztító oldat, miután koszos lesz. ? 【Magas Minőségű】A finom, puha özönlött a szivacsra, majd nagy sűrűségű ecset tisztítsa meg a por a vezeték nélküli töltés doboz a fülhallgató, majd tisztítsa meg a szennyeződéstől a hang lyuk, illetve más részein a fülhallgató.Végül törölje le egy törlőkendővel, hogy tartsa a fülhallgatót keres, mint az új. ? 【Toll Hordozható】Toll alakú design (4.512 hüvelyk), könnyű, hordozható.Használható bárhol, bármikor. ? 【Széles körben Használják】Alkalmas bluetooth fülhallgató, fejhallgató, mobiltelefonok, táblagépek, kamerákat, egyéb digitális termékek után napi használatra.Anyaga : műanyag(basic, fehér, toll) Kefe : Fehér / fehér piros / Fekete Red Applicable berendezés : számítógép, headset Package méret : 5.787 inches Product méret : 4.512 inches Pen bruttó tömeg : 0.529 oz Package tömeg : 1.235 oz Suit vagy nem : suit Type : tisztító pálca.

R

Hasonló termékek