.

.

Gyűrű Fény háromlábú Állvány & Telefon tartó Live Stream/Smink, Mini Led Kamera Ringlight a YouTube Video/Photography(10 hüvelyk)

Gyűrű Fény háromlábú Állvány & Telefon tartó Live Stream/Smink, Mini Led Kamera Ringlight a YouTube Video/Photography(10 hüvelyk)

HUF 0.33
Az áru mennyisége

? Önarckép & Élő Adás Eszköz - Önarckép gyűrű fény egy tökéletes partner az élet, a munkaEzt fel lehet használni, hogy a You Tube, a Tik Tok videó, élő közvetítés, vlogging, fotókat, smink, stb.Tökéletes mindenféle közeli, fotózás, filmezés.Olyan, mint a divat, reklám, portré, esküvő. ? Szabályozható Gyűrű Fény - 10" LED gyűrű fény tartalmaz 3 világos színek (Meleg, hideg Fehér, Nyári), valamint 3 szinten, fényerő, minden színben, amely tökéletesen világítás azonnal forduljon egy sötét, sivár lövés egy fényes, vidám egyet.Ad elég fényt, a smink / élő adás / You Tube videók, stb.Hogy az arc vonalai több szépség sztereoszkopikus a termék adatai egyértelmű. ? USB Powered & Hordozható - Ezt a fotót gyűrű fény lehet újratölthető.Maximális teljesítmény használati idő 2 óra töltés közben az idő 160min.Működik a legtöbb eszköz, amely támogatja az USB port, mint egy laptop, PC, power bank, HÁLÓZATI adapter, stb.Négy gombok zsinórok, hogy power on/off, kapcsoló a világítás módot, majd állítsa be a fényerő szintjét, könnyű megtalálni a kívánt beállításokat másodperc. ? Széles a Kérelmet - Ha ön szenvedélyes képek, videó vagy online üzlet, ez a LED gyűrű fény tökéletesen segít, amely lehet, hogy egy nagy különbség a minőség, a videók, képek. ☏ Ha bármilyen probléma van a termékek kap, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk.Mi ad kielégítő választ 24 órán belül.Ígérjük, egy év garancia, valamint rendelkezik az egész életen át tartó ügyfélszolgálat.Ön érdekelt abban, Youtube, Facebook, Tiktok vagy más közösségi média?Szeretnéd megosztani a mindennapi életben, képeket vagy élő streaming ezek a közösségi média?Szeretné, hogy minél több rajongó?Igen, itt van.Nem számít, ha a kezdőknek vagy a vezető média szeretők, ERUW önarckép gyűrű fény is megfeleljen az ön igényeinek.Mi van a mag előnyei.Szabályozható 3 szín mód 10 fényerő, tökéletes online osztályok/video felvétel/smink, világítás többet , hogy több színes, csodálatos élet, a család!.Fő Anyag : Alumínium ötvözet.Mount Jogosultja : 5.Akkumulátor : USB tápegység.Távoli Kioldó : Kompatibilis az i OS (5.

R

Hasonló termékek