.

.

SYMIK P380-M3DL Mavic 3, kétrétegű, Vízálló Nehéz Ügy DJI Mavic 3 / Cine Csomag nyakpánt Alumínium keretbe, majd nyakpánt (Akasztó)

SYMIK P380-M3DL Mavic 3, kétrétegű, Vízálló Nehéz Ügy DJI Mavic 3 / Cine Csomag nyakpánt Alumínium keretbe, majd nyakpánt (Akasztó)

HUF 0.33
Az áru mennyisége

Gomb lezárás 【SYMIK Dual Layer Sokoldalúság】A P380-M3 DL az esetben a leginkább képes Mavic 3 esetben meg lehet találni; A kettős réteg építése, elfér a SYMIK leszállás párna (LP500 E, LP570, LP690), valamint egy i Pad akár 12.9" i Pad Pro plus egy i Pad Mini, az alsó réteg; a Jól megtervezett felső réteg egy nagy, nyitott tároló terület, amely illeszkedik a legtöbb népszerű tablet/i Pad tulajdonosok a piacon;. 【Kompatibilis Több Távirányítóval】 A P380-M3 DL esetben tökéletesen illik a DJI Mavic 3 / Fly Több Kombó, meg MINDEN Kompatibilis Távirányító, DJI RC Pro / RC-N1 Standard Távirányító; Speciálisan kialakított nyílás alatt a távirányító képes befogadni PD töltő, DJI szűrők vagy Mavic 3 töltés hub vagy tartalék propellerek;. 【Konfigurálható Nyitott Tároló Terület】A P380-M3 DL esetben jön egy rendkívül configurabale nyitott tároló terület, amely lehetővé teszi, hogy rugalmasan bolt fogaskerekekkel, kiegészítők a DJI Mavic 3; 3 független hab darab, a tároló, a felső réteg.Akkor távolítsa el az 1-től 3 a hab darabokat, hogy megfeleljen a tároló van szüksége;. 【Konfigurálható Alsó Réteg】 A P380-M3 DL jön egy titkos alsó réteg, amely lehetővé teszi, hogy a bolt sokkal jobban fogaskerekek képest egyrétegű esetben az azonos méretű.Elfér egy leszálló akár SYMIK LP690, egy tablet számítógépet 12.9" i Pad Pro plus egy i Pad mini, az alsó réteg. 【ÚJ Verzió】【Kivitelezés】Alumínium konzol pontosan CNC megmunkált; anyaga 6061 Repülőgép Minőségű Alumínium Ötvözet, Koptató Robbantási Kezelés, illetve Titán színes Eloxálás az Elegáns, Kitartás.Nagyon Alacsony Profilú tartó kialakítás, illeszkedik a sok könyv szerinti esetekben. 【ÚJ Verzió】【Egyetlen Rögzítési Pont Kialakítása】Egy cselekvési gyorskioldó design, sokkal kényelmesebb képest 2 pont design (2 pont design nyakpánt Nem marad a nyakán, amikor levette egy kapcsolat) .Kompatibilis a DJI Mavic 3, DJI Levegő 2 S, Mavic Air 2, DJI Mini 2-RC Pro. 【ÚJ Verzió】【Egyetlen Rögzítési Pont Kialakítása】Egy cselekvési gyorskioldó design, sokkal kényelmesebb képest 2 pont design (2 pont design nyakpánt Nem marad a nyakán, amikor levette egy kapcsolat) .

R

Hasonló termékek