.

.

LUMENGY Csere Fény-Bár a 7 hüvelykes 3 watt Fekete LED Alumínium Hardscape Világítás (Csere LMA-A7R-3W-1P, LMA-A7R-3W-6P )

LUMENGY Csere Fény-Bár a 7 hüvelykes 3 watt Fekete LED Alumínium Hardscape Világítás (Csere LMA-A7R-3W-1P, LMA-A7R-3W-6P )

HUF 7218.00
Az áru mennyisége

✔ KÖNNYEN cserélhető - a Csere fény, bár az LMA-A7 R-3 W-1 P vagy LMA-A7 R-3 W-6 P Könnyű csere fénysáv, nem kell vágni vezetékek, csak 2 távolítsa el a csavarokat, majd cserélje ki egy új fénysáv ✔ VÍZ ellen védett, DE a POR-BIZONYÍTÉK - Névleges IP65 védett a kapcsolatot a káros por alkalmas nedves területeken. ✔ ENERGIA-HATÉKONY - a széles, alacsony feszültségű (9 V, hogy 17 V ) ezek az Alacsony Feszültség Hardscape Lámpák rendelkezésre hihetetlen 250 lumen kimenetek csak 3 watt energia - létrehozása jobban, fényesebben világít, amíg az energia-megtakarítás, valamint pénzt!. ✔ ÉPÜLT, HOGY az UTOLSÓ Lumengy fény-bár készült korrózióálló alumínium keret, világos sáv, amely épít, hogy ellenálljon a elemek, valamint a múlt sok-sok éve. ✔ 5 ÉV GARANCIA -Lumengy kínál egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia 5 év cseregarancia.Ha szükséged lenne egy csere, kérjük lépjen kapcsolatba velünk online a gyors & egyszerű csere. ✔ CSOMAG TARTALMAZZA - 1 csere-fénysáv, 2 csavart, majd gumitömítés (NEM TARTALMAZZA az ESETBEN VAGY rögzítő LEMEZEK). *Ez a termék helyettesítő LED bar.LUMENGY ALUMÍNIUM 7 HÜVELYKES FEKETE CSERE készüléket rögzítő lemezek a függőleges, illetve vízszintes létesítmények, most is sokféle módon telepíthető kültéri mélysugárzók.Ez a Fény lámpatest, vízálló, valamint ellenáll a különböző típusú időjárás, míg a fennmaradó szép, funkcionális, az elkövetkező években.Ebben az esetben minden LED problémák a jövőben, könnyen cserélje ki a LED-bár ez az egység.A termék Leírása : Teljesítmény : 3 Watts Lumens : 250 Color Hőmérséklet : (K)2700 Voltage : 9v, hogy 17 V AC/DCLight Forrás : LEDWater-rezisztens értékelés : IP65 Warranty : 5 Év(A normál munkakörülmények.

R

Hasonló termékek