.

.

Spide r-Embernek: Zsebben O o o ! Mini-Figurális K e y c h i n Köteg 1, Kompatibilis 'ToysDiva' Grafikus Protector (67599 - B)

Spide r-Embernek: Zsebben O o o ! Mini-Figurális K e y c h i n Köteg 1, Kompatibilis 'ToysDiva' Grafikus Protector (67599 - B)

HUF 1.33
Az áru mennyisége

Ez a csomag tartalmazza a fő elem egy 3 generációs P műanyag grafikus kompatibilis védelmezője. protector célja a Toys Diva, valamint 0.Az anyag eléri a megfelelő egyensúlyt, a merevség, illetve a rugalmasság.Ez a sorozat a vinil figurális k e y láncok az együttműködés a népszerű vinil gyűjteni ible készítő, illetve más híres média franchise.Minden figurális k e y lánc kialakított egy Japán anime/manga szuper-deformált stílus (MEGJEGYZÉS : mivel az egyedi design minden karakter, a tényleges méret a számok lehet kisebb vagy nagyobb, mint azt).Ez a sorozat jellemzői karakter Marv e l Képregény' híres super heroes / gonoszokat a különböző média franchise.Gyűjtse össze ible elem gyűjteni ors 15+ csak.Ez a sorozat a vinil figurális k e y c h i n s az együttműködés a népszerű vinil gyűjteni ible árut készítő, illetve más híres média franchise.Minden figurális kulcstartó kb ~1" ~1.5", a magas kialakított egy Japán anime/manga szuper-deformált stílus (MEGJEGYZÉS : mivel az egyedi design minden karakter, a tényleges méret a számok lehet, hogy kisebb, vagy nagyobb, mint állította.) Ez a sorozat jellemzői karakter Marv e l Képregény' híres super heroes / gonoszokat a különböző média franchise.Ez a csomag tartalmazza a fő elem egy 3 generációs P. műanyag grafikus kompatibilis védelmezője. protector célja a Toys Diva, valamint 0.Az anyag eléri a megfelelő egyensúlyt, a merevség, illetve a rugalmasság.A grafikus minta hátoldalán a védő által tervezett Toys Diva, s teszi ezt a védő egy nagy növelésére a Zsebében POP!a gyűjtemény, ha bármikor úgy dönt, hogy húzza a kitalálja, hogy az eredeti ügy, majd tedd bele a védő.

R

Hasonló termékek