.

.

Zunate Európai Stílusú Kreatív Ajak Telefon, Divatos Vicces többfunkciós Asztali Vezetékes Telefon, Otthoni Iroda, Dekoráció Ajándék(Rózsaszín)

Zunate Európai Stílusú Kreatív Ajak Telefon, Divatos Vicces többfunkciós Asztali Vezetékes Telefon, Otthoni Iroda, Dekoráció Ajándék(Rózsaszín)

HUF 1.00
Az áru mennyisége

【Európai Stílusú Telefon】Európai stílusú telefon, rózsaszín ajkak formája készült, környezetbarát anyag 【Otthon, Irodában】Kreatív Ajak Telefon Tökéletes otthoni vagy irodai használatra, új stílus, stabil jel, sokkal kényelmesebb a használata. 【Tökéletes lakberendezés】Divatos Vicces többfunkciós Asztali Vezetékes Telefon, Kis méretű, divatos, vonzó megjelenés, teljes az otthoni légkör. 【Kényelmes Kézi】 Feeling High minőségű telefon, erős, tartós, kényelmes kézi érzés, megbízható használata. 【 Hosszú Ideje Használja】Európai Stílusú Kreatív Ajak Telefon Hosszú élettartam, nem könnyű sérülés, használható sokáig.Ha bármilyen probléma a vásárlási folyamat során, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi lesz az első alkalom, hogy válaszoljon a kérdésekre!. 【Európai Stílusú Telefon】Európai stílusú telefon, rózsaszín ajkak formája készült, környezetbarát anyag. 【Otthon, Irodában】Kreatív Ajak Telefon Tökéletes otthoni vagy irodai használatra, új stílus, stabil jel, sokkal kényelmesebb a használata. 【Tökéletes lakberendezés】Divatos Vicces többfunkciós Asztali Vezetékes Telefon, Kis méretű, divatos, vonzó megjelenés, teljes az otthoni légkör. 【Kényelmes Kézi】 Feeling High minőségű telefon, erős, tartós, kényelmes kézi érzés, megbízható használata. 【 Hosszú Ideje Használja】Európai Stílusú Kreatív Ajak Telefon Hosszú élettartam, nem könnyű sérülés, használható sokáig.Ha bármilyen probléma a vásárlási folyamat során, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi lesz az első alkalom, hogy válaszoljon a kérdésekre!.Kapcsolják szét a telefonos kapcsolat.Helyezze be a fehér dugót a fali telefon aljzat.Helyezze be a másik végén ezt a vezetéket a központi csatlakozó a telefon alap.Egyik végét csatlakoztassa a tekercs görbe a socket a vevő.Csatlakoztassa a másik végét a tekercs görbe a többi csatlakozó a telefon alap.Vedd fel a telefont, de figyelj, hogy a tárcsahangot.Tárcsázza a számot kíván tárcsázni.Amikor csörög a telefon, vegye fel a telefonkagylót.A hívás befejezéséhez tegye le.PAUS SAN VOIR hívás tartott körülbelül 3 másodpercig.Vedd fel a telefont, hogy figyelj, hogy a tárcsahangot, majd nyomja meg a "hívás" gombot.

R

Hasonló termékek