.

.

YOKIVE 20 Db Ujjbeggyel Védő Szilikon Ujjbeggyel Borítók | Megvédje Ujjait, Nagy Gitározni, Varrás, Vágás (Átlátszó, 30mm/1,2-es)

YOKIVE 20 Db Ujjbeggyel Védő Szilikon Ujjbeggyel Borítók | Megvédje Ujjait, Nagy Gitározni, Varrás, Vágás (Átlátszó, 30mm/1,2-es)

HUF 2.67
Az áru mennyisége

√TÖBBCÉLÚ - A ujjbeggyel védelmezői nagy gitározni, számolás, varrás, vágás, valamint a papírokat, alkalmas kézművesek, gitáros, leveleket, illetve bárki, akinek szüksége van, hogy használja ujjait sokáig √MIT KAP A csomagban 20db ujjbeggyel védelmezői, hogy az intézkedés specifikáció : 4#; teljes magasság : 30mm/1.2 hüvelyk; alsó külső átmérő : 23 mm/ 0. √MEGBÍZHATÓ ALAPANYAG - Ez ujjbeggyel protector anyaga szilikon.Jó rugalmasság, tartós, nem pedig könnyen deformálódik. √KÜLÖNLEGES TERVEZÉSŰ . Ez ujjbeggyel protector kifejezetten úgy tervezték, hogy megvédje az ujjait.Vannak anti-slip részecskék felületén az ujját, védelmező, amely fokozza a csúszásgátló hatás, erős könny ellenállás, puha, kopásálló; Porózus design, jó légáteresztő, javítja a munka hatékonyságát. √KÉRJÜK, vegye figyelembe, - megrendelés Előtt, kérjük, figyelj arra, hogy a méret az ujját fedél megfelelő az ön számára. √TÖBBCÉLÚ - A ujjbeggyel védelmezői nagy gitározni, számolás, varrás, vágás, valamint a papírokat, alkalmas kézművesek, gitáros, leveleket, illetve bárki, akinek szüksége van, hogy használja ujjait sokáig. √MIT KAP A csomagban 20db ujjbeggyel védelmezői, hogy az intézkedés specifikáció : 4#; teljes magasság : 30mm/1.2 hüvelyk; alsó külső átmérő : 23 mm/ 0. √MEGBÍZHATÓ ALAPANYAG - Ez ujjbeggyel protector anyaga szilikon.Jó rugalmasság, tartós, nem pedig könnyen deformálódik. √KÜLÖNLEGES TERVEZÉSŰ . Ez ujjbeggyel protector kifejezetten úgy tervezték, hogy megvédje az ujjait.Vannak anti-slip részecskék felületén az ujját, védelmező, amely fokozza a csúszásgátló hatás, erős könny ellenállás, puha, kopásálló; Porózus design, jó légáteresztő, javítja a munka hatékonyságát. √KÉRJÜK, vegye figyelembe, - megrendelés Előtt, kérjük, figyelj arra, hogy a méret az ujját fedél megfelelő az ön számára. √TÖBBCÉLÚ - A ujjbeggyel védelmezői nagy gitározni, számolás, varrás, vágás, valamint a papírokat, alkalmas kézművesek, gitáros, leveleket, illetve bárki, akinek szüksége van, hogy használja ujjait sokáig.√MIT KAP A csomagban 20db ujjbeggyel védelmezői, hogy az intézkedés specifikáció : 4#; teljes magasság : 30mm/1.

R

Hasonló termékek