.

.

14 Pack Pocket Mini Füzetek Utántöltő,Memo Pad,3×5Inch Bélelt Írás Párna 30 Lap Minden Pad,vegye figyelembe, Párna Utántöltő,Inspiráció Catcher(Fehér-14pack)

14 Pack Pocket Mini Füzetek Utántöltő,Memo Pad,3×5Inch Bélelt Írás Párna 30 Lap Minden Pad,vegye figyelembe, Párna Utántöltő,Inspiráció Catcher(Fehér-14pack)

HUF 899.10
Az áru mennyisége

【Csomag Tartalmaz】Ez a memo pad készlet tartalmaz 14 párna 30 bélelt oldalak mindenEzek a füzetek elég írásra, hogy a múlt egy ideig,így nem kell aggódnia, hogy elfogy a papír.Az oldalak uralkodott, így tökéletes üzleti,konferencia, megbeszélés,illetve irodai használatra.A párna is nagy utazás. 【 Magas Minőségű Anyag 】 Ez a megjegyzés pad készült magas minőségű,fényes, fehér könyv, amely egy sima, írás, élmény.Vissza a notebook megerősített vastag karton,így robusztus, hosszú élettartamú. 【Zseb Méret】Minden memo pad intézkedések 3 x 5 hüvelyk,A mini méret tervezés lehetővé teszi a hordozható, az emberek minden nemek közötti s bármilyen korú,de könnyen elfér a zsebében, majd végezni, bárhol a mindennapi életben. 【Tökéletes Ajándék】Ez a memo pad készlet tökéletes párok,barátok,tanárok,diákok, valamint segít felvenni a terv az életét.Ha adsz neki, mint egy ajándék, hogy mások,lehet, hogy az életüket is hatékonyabb. 【Válik az élet Szervezett】 Ha utazunk, új emberekkel találkozunk,vagy üzleti tevékenységet végez,segít, hogy tartsa egy jegyzettömb praktikus felvenni valami ötlet vagy gondolat, hogy eljön.Ez segít elrendezni, hogy a legtöbb időt. 【Csomag Tartalmaz】Ez a memo pad készlet tartalmaz 14 párna 30 bélelt oldalak minden.Ezek a füzetek elég írásra, hogy a múlt egy ideig,így nem kell aggódnia, hogy elfogy a papír.Az oldalak uralkodott, így tökéletes üzleti,konferencia, megbeszélés,illetve irodai használatra.A párna is nagy utazás. 【 Magas Minőségű Anyag 】 Ez a megjegyzés pad készült magas minőségű,fényes, fehér könyv, amely egy sima, írás, élmény.Vissza a notebook megerősített vastag karton,így robusztus, hosszú élettartamú. 【Zseb Méret】Minden memo pad intézkedések 3 x 5 hüvelyk,A mini méret tervezés lehetővé teszi a hordozható, az emberek minden nemek közötti s bármilyen korú,de könnyen elfér a zsebében, majd végezni, bárhol a mindennapi életben. 【Tökéletes Ajándék】Ez a memo pad készlet tökéletes párok,barátok,tanárok,diákok, valamint segít felvenni a terv az életét.Ha adsz neki, mint egy ajándék, hogy mások,lehet, hogy az életüket is hatékonyabb.

R

Hasonló termékek