.

.

50Pcs Mini Tábla Klipek üzenőfal Tag Jelek Fa Mini Tábla Klipek a Növény Memo jegyzetelés Élelmiszer Címke Párt (Tábla Alakú)

50Pcs Mini Tábla Klipek üzenőfal Tag Jelek Fa Mini Tábla Klipek a Növény Memo jegyzetelés Élelmiszer Címke Párt (Tábla Alakú)

HUF 2.67
Az áru mennyisége

A közepes méret lehetővé teszi, hogy írjon, amit akar menni, de elég kicsi, de tartósHagyj egy üzenetet, hogy családja vagy barátai a táblára, alkalmas otthoni, illetve irodai területen.Készült magas minőségű fa anyag, a mini tábla jele, tartós, hosszú ideig használható.Írhatsz közvetlenül krétával vagy folyékony kréta, könnyen törölje le a régi szöveget, nedves ruhával.Kényelmes, praktikus használat, tökéletes használ, mint a növény címke klip pedig üzenőfal.A közepes méret lehetővé teszi, hogy írjon, amit akar menni, de elég kicsi, de tartós.Hagyj egy üzenetet, hogy családja vagy barátai a táblára, alkalmas otthoni, illetve irodai területen.Készült magas minőségű fa anyag, a mini tábla jele, tartós, hosszú ideig használható.Írhatsz közvetlenül krétával vagy folyékony kréta, könnyen törölje le a régi szöveget, nedves ruhával.Kényelmes, praktikus használat, tökéletes használ, mint a növény címke klip pedig üzenőfal.Szolgáltatás : 1. Készült magas minőségű fa anyag, a mini tábla jele, tartós, hosszú ideig használható. Hagyj egy üzenetet, hogy családja vagy barátai a táblára, alkalmas otthoni, illetve irodai területen. A közepes méret lehetővé teszi, hogy írjon, amit akar menni, de elég kicsi, de tartós. Írhatsz közvetlenül krétával vagy folyékony kréta, könnyen törölje le a régi szöveget, nedves ruhával. Kényelmes, praktikus használat, tökéletes használ, mint a növény címke klip pedig üzenőfal.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Tábla Csipesz Anyag : Fa Alkalmazás : Alkalmas a Karácsony, esküvő, gyermek kézműves, kert címke vagy növény dekoráció.Tábla Alakzat : Szív Alakú, Négyzet Alakú (opcionális) Szív Alakú Tábla Mérete (Kizárni Clip) : Kb.1 a Négyzet Alakú Tábla Mérete (Kizárni Clip) : Kb.2 oz Csomag Lista : 50 x Táblára Klip Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, 0-2 cm-es hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

R

Hasonló termékek