.

.

Külső, Kültéri, Vízálló Elrejteni Falra Szerelt Kulcs Biztonságos Box - Ház használja a Kulcsot Tároló Doboz Zár,Zár Doboz(Fekete)

Külső, Kültéri, Vízálló Elrejteni Falra Szerelt Kulcs Biztonságos Box - Ház használja a Kulcsot Tároló Doboz Zár,Zár Doboz(Fekete)

HUF 3.33
Az áru mennyisége

?Könnyen kezelhető & Telepíteni : 10 digit, nyomógomb kombináció rendszer használata ajánlott 4 számok, mint a jelszavak ( Megjegyzés : nem szükséges, hogy írja be a jelszót, a megfelelő sorrendbenPéldául beállíthatjuk, hogy a jelszó 1234 adja meg 4321 egy is nyitott ) Egyszerű telepítés (szerelési készlet tartalmazza). ? Tartós & Robusztus design : nagy teherbírású acél zárszerkezet, cink ötvözetből öntött test ellenállni elleni támadás kalapálás, fűrésszel vagy kíváncsi.Ellátott szilikon védőtasak, Hogy több diszkrét, tartós. ?Termék kapacitás : Külső méret : 4.2, Belső méret : 2.8 az x 1,6 x 1in, általában 3-5 bolt hétköznapi kulcsai. ? Széles körű alkalmazását;Ez egy nagy érték kulcs biztonságos beltéri, mind kültéri használatra ideális által tisztább, munkások, idősek, gyerekek, Airbnb haza, a bérleti díj.Kitűnően használható a nyaralók a vendégek, vagy egyszerűen csak, mint egy tartalék kulcs biztonságos hozzáférést az idősek. ? Korlátozott élettartam-garancia : Amennyiben ez a termék, vagy annak bármely részét a termék nem oka, hogy a hiba anyagok vagy kivitelezés alatt bármikor az élet a terméket, NEKED MI ingyenes javítás vagy csere termékeket.

R

Hasonló termékek