.

.

HANL Szilikon Szíj, a Mi Zenekar 6 5 Heveder Karkötőt Mi Zenekar 4 Szíj Szilikon Karóra Karkötő a Mi Zenekar 3 Globális Változat (Szín :

HANL Szilikon Szíj, a Mi Zenekar 6 5 Heveder Karkötőt Mi Zenekar 4 Szíj Szilikon Karóra Karkötő a Mi Zenekar 3 Globális Változat (Szín :

HUF 0.67
Az áru mennyisége

【Kompatibilitási】Puha szilikon óraszíj kompatibilis Mi Zenekar 5 / Mi Zenekar 6 / Mi zenekar 5 (Megjegyzés : az nem a Mi band1/1s/2/3/4 pedig Tracker nem tartalmazza). 【Sima Szilikon】Ez a Két szín együttes készült kiváló minőségű Szilikon, Levegő lyuk lélegző, Könnyű , Vízálló, Kényelmes, Puha, Tartós, ez egy ideális nézni zenekarok a Sport. 【Tartós/Gyakorlati】Személyre szabott A Mi Zenekar 5 / Mi Zenekar 6 ez a kifinomult, elegáns csere csuklószorítót.Vegyes színek több divat a sportos megjelenés. 【Könnyen telepíthető】Egyszerű, közvetlen nyomja meg a smartwatch nézni a keret, ez több, biztonságos elkerülni, hogy elveszett.tökéletes minden alkalommal olyan, mint a vásárlás, találkozó, társkereső, stb, Kényelmes a mindennapi viselet. 【Nem gond szolgáltatás】Ha bármilyen probléma van a Mi Zenekar 5 / Mi Zenekar 6 karóra szíj, keressen minket, mi megoldjuk a problémát 24. A különböző színek közül lehet választani, valamint mérkőzés : kék, fekete, vörös, sárga. Tartós adapter, kényelmes viselet, könnyen telepíthető; cserélje ki a mi zenekar 3/4/5/62. Masszív csat a könnyű beállításhoz; biztosítása érdekében az órát, stabil, biztonságos, nincs probléma a legtöbb sport. Ez a termék csak a szíjat, nem beleértve az órát. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, bátran forduljon hozzánk, szívesen veszek.csak eladni a szíj nem tartozék mi zenekar Óra mozgás.

R

Hasonló termékek