.

.

Wizvv Kompatibilis Fitbit Luxe Zenekarok Nők, Elegáns, Vékony, Puha Bőr Szíj Karkötő Karkötő Csere Fitbit Luxe Fitness Tracker (Fekete+Arany)

Wizvv Kompatibilis Fitbit Luxe Zenekarok Nők, Elegáns, Vékony, Puha Bőr Szíj Karkötő Karkötő Csere Fitbit Luxe Fitness Tracker (Fekete+Arany)

HUF 1169.10
Az áru mennyisége

【Kompatibilis Modell】A vékony bőr nézni zenekar Csak Kompatibilis Fitbit Luxe9"(120mm-200mm) ereit, beállíthatja, hogy a hossza a szíjat, hogy illeszkedjen a csukló tökéletesen. (MEGJEGYZÉS : NEM nézni tartalmazza). 【Divat & Elegáns Stílus】Egyedi line design, finom, vékony, egyszerű, kényelmes, nem könnyű leesni, gyönyörű bőr munka, varrás, hogy a Fitbit Luxe karóra elegáns, alkalmas mindenféle hétköznapi alkalmakkor. 【Minőségű Bőr Anyag】A fitbit luxe sávok puha, tartós, kiváló minőségű bőr masszív rozsdamentes acél.Ezek a fitbit luxe zenekarok nők bőr vagy könnyű, kényelmes, bőr-barátságos, egyszerű, tiszta, tökéletes minden nap-edzések rendszeres viselet. 【Könnyű Telepíteni, majd Távolítsa el】A fitbit luxe bőr zenekarok nők jön a frissített tartós csatlakozók, hogy a zár a Fitbit Luxe pontosan meg szilárdan.Heveder lehet cserélni másodpercek alatt, szerszámok nélkül. 【Értékesítés utáni Szolgáltatás】Ha bármilyen kérdése van a termék, kérem nyugodtan keressen minket, mi mindent megteszünk, hogy az ön számára a leginkább kielégítő szolgáltatás. 【Kompatibilis Modell】A vékony bőr nézni zenekar Csak Kompatibilis Fitbit Luxe.9"(120mm-200mm) ereit, beállíthatja, hogy a hossza a szíjat, hogy illeszkedjen a csukló tökéletesen. (MEGJEGYZÉS : NEM nézni tartalmazza). 【Divat & Elegáns Stílus】Egyedi line design, finom, vékony, egyszerű, kényelmes, nem könnyű leesni, gyönyörű bőr munka, varrás, hogy a Fitbit Luxe karóra elegáns, alkalmas mindenféle hétköznapi alkalmakkor. 【Minőségű Bőr Anyag】A fitbit luxe sávok puha, tartós, kiváló minőségű bőr masszív rozsdamentes acél.Ezek a fitbit luxe zenekarok nők bőr vagy könnyű, kényelmes, bőr-barátságos, egyszerű, tiszta, tökéletes minden nap-edzések rendszeres viselet. 【Könnyű Telepíteni, majd Távolítsa el】A fitbit luxe bőr zenekarok nők jön a frissített tartós csatlakozók, hogy a zár a Fitbit Luxe pontosan meg szilárdan.Heveder lehet cserélni másodpercek alatt, szerszámok nélkül. 【Értékesítés utáni Szolgáltatás】Ha bármilyen kérdése van a termék, kérem nyugodtan keressen minket, mi mindent megteszünk, hogy az ön számára a leginkább kielégítő szolgáltatás.

R

Hasonló termékek