.

.

ZWYGXL Vízálló Naptej Szélálló Műanyag Lap, nagy teherbírású Por Ponyva, Megvastagodott Esővédő Fedél Ponyva (Szín : Átlátszó Méret : 3.28x9.84ft/1x3m)

ZWYGXL Vízálló Naptej Szélálló Műanyag Lap, nagy teherbírású Por Ponyva, Megvastagodott Esővédő Fedél Ponyva (Szín : Átlátszó Méret : 3.28x9.84ft/1x3m)

HUF 1.67
Az áru mennyisége

▶ Átfogó Védelmet-Jó tartósság, többször is használhatóak, de erős hőszigetelésEz a megvastagodott átlátszó, vízálló ponyva fontos szerepet játszhat, nem számít, ha esős, havas vagy szeles.Ellenáll a viharok, valamint a különböző külső tényezők. ▶ Megerősített Élek . A ponyva csík, szegély veszi körül ponyva szegély csíkok, amelyek varrva egy gép, szép kivitelezés .A lyukak perforált körül, a sarkok ütött, hogy erősítse a keménység, a zoom pedig nem könnyű meghúzni a sérült gyűrűt, hogy befolyásolja a használatát, valamint meghosszabbítja az idő használata. ▶ Alapanyag TermelésPolietilén, jó fényáteresztő, jó átláthatóság, vastag, átlátszó, nyúlós ellenállás, könny ellenállás. ▶ Napvédőtartós nap rezisztencia, magas hőmérsékletű ellenálló, hozzátéve, antioxidánsok, szűrés, erős fény, amely lehetővé teszi, enyhe napfény, hogy belépjen a szobába.Ez többnyire a tornácon, a mennyezet, a folyosókon, windows, stb.Ez is a hatása hő megőrzésének. ▶ Hogyan Kell Használni-átlátszó PVC ponyva kell hajtani a szállítás, így lesz a kis ráncok, a ráncokat, ami lassan el fog tűnni a használat során!Vagy áztasd be vízbe, amíg nem válik puha, természetesen száraz.A ponyvát úgy néz ki, sima, átlátszó. ▶ Átfogó Védelmet-Jó tartósság, többször is használhatóak, de erős hőszigetelés.Ez a megvastagodott átlátszó, vízálló ponyva fontos szerepet játszhat, nem számít, ha esős, havas vagy szeles.Ellenáll a viharok, valamint a különböző külső tényezők. ▶ Megerősített Élek . A ponyva csík, szegély veszi körül ponyva szegély csíkok, amelyek varrva egy gép, szép kivitelezés .A lyukak perforált körül, a sarkok ütött, hogy erősítse a keménység, a zoom pedig nem könnyű meghúzni a sérült gyűrűt, hogy befolyásolja a használatát, valamint meghosszabbítja az idő használata. ▶ Alapanyag TermelésPolietilén, jó fényáteresztő, jó átláthatóság, vastag, átlátszó, nyúlós ellenállás, könny ellenállás. ▶ Napvédőtartós nap rezisztencia, magas hőmérsékletű ellenálló, hozzátéve, antioxidánsok, szűrés, erős fény, amely lehetővé teszi, enyhe napfény, hogy belépjen a szobába.Ez többnyire a tornácon, a mennyezet, a folyosókon, windows, stb.

R

Hasonló termékek