.

.

Enenes Papír Képkeret 4x6 Kraft Papír Képkeretek 20 DB DIY Karton képkeret Fa Klipek valamint Juta Zsineg (4X6 inch,20DB, Fehér)

Enenes Papír Képkeret 4x6 Kraft Papír Képkeretek 20 DB DIY Karton képkeret Fa Klipek valamint Juta Zsineg (4X6 inch,20DB, Fehér)

HUF 862.20
Az áru mennyisége

4 X6 Papír képkeret méretű : 6 1/8 HÜVELYK magas, 4 1/2 HÜVELYK széles, egy ablak(kivágott rész) méretű, 4 es 3 INCH 5 X7 Papír képkeret méretű : 5 1/4 HÜVELYK magas, 7 1/5 HÜVELYK széles, egy ablak(kivágott rész) méretű 5 1/4 HÜVELYK 3 3/5 INCH.Fából készült klipek újrahasznosítható, könnyű használat.Tudod használni, telepíteni egy ingyenes, többször használja a szükséges helyet, akkor lefagy a design stílusú, DIY kézzel a falon. 80 cm nem juta string. Biztosítja születésnap, party, rendezvény, esküvő, Karácsony, szülinapi a különböző igényeket.Üzletek, kávézók, ünnepek, ünnepségek is rendelkezésre állnak.Könnyen lehet változtatni a képeket, hogy új stílusú dekoráció.A fénykép mutatja, a család, a barátok, illetve különleges emlékeket is nagyon jó, hogy élvezze az idő a koktél. ❤ Újdonság Bank papír képkeretek egyszerű tervezték, de majd állítsa be a képek le, hogy előny. ❤Művészeti papír vastag, lapos.A keret teljes vissza, hogy megvédje a többi része a képet a por, valamint az oxidáció. ❤ A papír képkeret méretű 6 1/8 HÜVELYK magas, 4 1/2 HÜVELYK széles, egy ablak(kivágott rész) méretű, 4 es 3 INCH. ❤ Tökéletes kiegészítője a szobák vagy falak.Tetszeni fog, hogy tegye le a képek, a rendkívüli boldogság a bulin. ❤ Kapsz 20 papír keretek, 20 fából készült klipek valamint 1 juta string 80 CM. ❤ Újdonság Bank papír képkeretek egyszerű tervezték, de majd állítsa be a képek le, hogy előny. ❤Művészeti papír vastag, lapos.A keret teljes vissza, hogy megvédje a többi része a képet a por, valamint az oxidáció. ❤ A papír képkeret méretű 6 1/8 HÜVELYK magas, 4 1/2 HÜVELYK széles, egy ablak(kivágott rész) méretű, 4 es 3 INCH. ❤ Tökéletes kiegészítője a szobák vagy falak.Tetszeni fog, hogy tegye le a képek, a rendkívüli boldogság a bulin. ❤ Kapsz 20 papír keretek, 20 fából készült klipek valamint 1 juta string 80 CM.Papír Képkeret 5x7 /4 X6 Kraft Papír Képkeretek 30 DB DIY Karton képkeret Fa Klipek valamint Juta Zsineg. 5 Színben : https : Fekete,Fehér,Barna,3 Színben, 10 Színben.

R

Hasonló termékek