.

.

TARPAL 9x12 Zöld Ponyva, Vízálló, Könnyű ponyvát, Többcélú védőburkolat Minden Célra Poli Ponyvát Fedezni Tűzifa Kerti Bútor stb.

TARPAL 9x12 Zöld Ponyva, Vízálló, Könnyű ponyvát, Többcélú védőburkolat Minden Célra Poli Ponyvát Fedezni Tűzifa Kerti Bútor stb.

HUF 1709.10
Az áru mennyisége

【Hordozható, praktikus】TARPAL könnyű esővédő ponyva csak 6mil, 65g négyzetméterenként, szóval ez nem olyan nehéz, mint egy közepes vagy nagy ponyvaA ponyva nagyon könnyű, hogy könnyen tudja használni.Ha nem akarod használni a ponyva, könnyen távolítsa el, majd tegye el. 【TARPAL·jó választás során az esős évszak】Mindig aggódik a következő esős évszak?TARPAL van ponyvát nyújt kiváló víz, eső védelmet hogy megvédje a tulajdon az esős évszak.Bár ez a termék egy könnyű, vízálló ruha vastagsága csak 6mil, ez ugyanaz a vízálló, valamint esővédő teljesítményt, mint 10mil, valamint 15mil vízálló ruha. 【Kétoldalas használatra· Megerősített élek】A ponyva használható mindkét oldalon, egyik oldala zöld, a másik kék, akkor válassza ki a megfelelő színt az ön igényei szerint.A széleit a ponyva vagy megerősített, hogy illeszkedjen,fém fűzőlyukak minden 35 cm. 【100% Szűz Polietilén】használjuk ugyanazt a rip-bizonyíték erős polietilén anyag, mint a 10mil, valamint 15mil ponyvát.Ugyanaz van egy réteg, szőtt réteg, két réteg vízhatlan réteg kialakítása.Szóval bízhatsz a hatás élmény használni. 【Találkozni a használata a különböző forgatókönyvek】 - E ez, amely a fa, autó, tető, kerti bútor, épület, gyerekek medence a gyerekek, vagy akár a kemping, a ponyvát, esővédő van minden, ami kell. 【Hordozható, praktikus】TARPAL könnyű esővédő ponyva csak 6mil, 65g négyzetméterenként, szóval ez nem olyan nehéz, mint egy közepes vagy nagy ponyva.A ponyva nagyon könnyű, hogy könnyen tudja használni.Ha nem akarod használni a ponyva, könnyen távolítsa el, majd tegye el. 【TARPAL·jó választás során az esős évszak】Mindig aggódik a következő esős évszak?TARPAL van ponyvát nyújt kiváló víz, eső védelmet hogy megvédje a tulajdon az esős évszak.Bár ez a termék egy könnyű, vízálló ruha vastagsága csak 6mil, ez ugyanaz a vízálló, valamint esővédő teljesítményt, mint 10mil, valamint 15mil vízálló ruha. 【Kétoldalas használatra· Megerősített élek】A ponyva használható mindkét oldalon, egyik oldala zöld, a másik kék, akkor válassza ki a megfelelő színt az ön igényei szerint.A széleit a ponyva vagy megerősített, hogy illeszkedjen,fém fűzőlyukak minden 35 cm.

R

Hasonló termékek