.

.

Novembersun Férfi Parókát Darab,Igazi Férfi Paróka Emberi hajból Csere-Rendszer,0.03 mm-es Ultra Vékony Bőr 8x10 V-Hurok Parókás férfi(1)

Novembersun Férfi Parókát Darab,Igazi Férfi Paróka Emberi hajból Csere-Rendszer,0.03 mm-es Ultra Vékony Bőr 8x10 V-Hurok Parókás férfi(1)

HUF 14309.10
Az áru mennyisége

[Szuper Vékony Bőr Természetes Férfi Paróka]A hajat egységek 0,03 mm-004 mm teljes pu vékony bőr V-Praktikus,90% - a fény sűrűség,úgy tűnik, inkább természetes, mint a haj növekszik a fejbőr. [Magas Minőség, Versenyképes Ár]Férfi paróka 100% emberi haj,teljes keze meg van kötve,mi ellenőrizzük, hogy minden termelési lépés striectly kínál tbe legjobb ár minden ügyfél. [Illeszkedik Szorosan a Férfi Paróka]Ez a Mens Paróka 8"x10",30mm, hullámos haj,6 hüvelyk a hossza,A haj darab lehet vágni, hogy bármilyen méretű per a fejét. [Ingyenes Hajam, Férfi Haj Darab]A haj darab szabad stílusú,ez lehet fésült, hogy pompadour,középső része,a bal part,jobb része,központban a koronát ,stb,bármilyen stílusú akarsz. [Szállítás Garancia, szakmai Szolgáltatás]Minden férfi haj darab van, gyors szállítás,elfogadjuk 30napon vissza, miután megkapta a férfi paróka,minden ügyfél is meg tudja találni egy jó vásárlási tapasztalata van a bolt,nyugodtan conact velünk, ha bármilyen kérdése van,mindig mögött a termék vagy szolgáltatás.Novembersun egy jól megalapozott gyári elsősorban a hajátültetés, Paróka, haj hosszabbítás.Vagyunk egy csapat képzett szakemberek.Folyamatos képzés tart minket tetején technika, valamint a tendencia ebben a haj szépség ipar.Nincs több suttogó le a lane-en!.

R

Hasonló termékek