.

.

Ó, ESKÜVŐI Virág, Haj, Kiegészítők, Esküvői Menyasszonyi Haj Fésű a Koszorúslány Esküvői Fejdísz Virágos Haj Fésű Klip Menyasszony (Arany)

Ó, ESKÜVŐI Virág, Haj, Kiegészítők, Esküvői Menyasszonyi Haj Fésű a Koszorúslány Esküvői Fejdísz Virágos Haj Fésű Klip Menyasszony (Arany)

HUF 1709.10
Az áru mennyisége

Esküvői haj fésű kölcsön egy szuper elegáns megjelenést menyasszonyi hajEzek a kicsi, de hatékony haj tartozékok lehet, hogy egy óriási hatást gyakorol a nagy nap.Itt, Ó MENYASSZONYI, van egy széles körét legszebb haj kiegészítők alkalmas mindenféle menyasszony, koszorúslány, az anyák, a menyasszony/vőlegény esküvői vendégek, virág lányok.Ne törölje le az alkoholt, vagy más vegyi anyagok, használja a szemüveget ruhadarabot.A méret a fejét darab kézzel mért, a kisebb hibák.Mivel a felvételi világítás, a tényleges objektum lehet egy szín különbség a kép.Ha kap egy hibás termék, vissza.Ha bármilyen kérdése van, kérdezze meg minket bármikor.Lehet, hogy az öröm, a boldogság körül ma pedig mindig. ?Anyag : Az esküvői haj fésű készült virágok, levelek, valamint alufelni, strassz intarziás körül.Káprázatos, ragyogó.100% - ban kézzel készített, aprólékosan kidolgozott. ?Méret : A méret az esküvői haj fésű 5.36 cm, Állítható méretű, nők, lányok.Könnyű viselet maradjon stabil. ?Jellemzők : Az arany menyasszonyi haj fésűvel könnyen rögzített a hajat a kívánt helyre.Stabil, csúszásmentes, akkor nem esik le könnyen.De ez nem rendetlenség a frizura. ?Alkalom : A strasszos virág haj fésű tökéletesen illik az esküvő, menyasszonyi zuhanyzó, babakád, születésnapok, kerti fogadás, eljegyzés, évforduló, bálok, illetve egyéb különleges alkalom.Valamint a mindennapi használat során. ?Ó MENYASSZONYI : bátran forduljon hozzánk e-mailben, ha kérdése van, vagy segítségre van szüksége.Élettartam Garancia.Figyeljük meg, hogy a Vásárlók : .

R

Hasonló termékek