.

.

12 DB! STUDIO KORLÁTOZOTT Tökéletes Ultra Vékony & Bővíthető Harisnya Paróka Sapka, Minden csomag tartalmaz 2 paróka sapka (6 db, Átlátszó)

12 DB! STUDIO KORLÁTOZOTT Tökéletes Ultra Vékony & Bővíthető Harisnya Paróka Sapka, Minden csomag tartalmaz 2 paróka sapka (6 db, Átlátszó)

HUF 2.67
Az áru mennyisége

[Csomag Tartalmazza] 12 darab paróka sapkaMinden csomag papír, tábla tele van 2 sapkák, összesen 6 csomag. [Rugalmasság & Kényelmes] Lélegző Kényelem.Illik a Legtöbb méretben.Alkalmas különböző fej méretű haj hossza. [Széles Gumiszalag] Nem keletnek, hogy csúszik.Gumiszalag tartja erősen, hogy megakadályozzák, hogy csúszik. [Mutasd Ki A Szépség] rejtsd el a titkot.Többé nem kell, hogy félénk vagy zavarban van.STUDIO KORLÁTOZOTT Amerikai regisztrált megbízható márka.Mi arra törekszik, hogy a trendeket' úticél minden dolgok szépségét.A személyzet pedig stylist elkötelezettek hozza az ügyfelek egy kiváló érték áldozat nélkül a minőség, stílus.Célunk, hogy ügyfeleink boldog, magabiztos, hogyan fogyasztanak, a saját tételek.STUDIO KORLÁTOZOTT egy szépségszalonba szentelt szépség rajongók a világ minden tájáról.Dolgozunk keményen, hogy stílusos, divatos kozmetikai termékek, eszközök, tartozékok, prémium minőség.Mi mindig a legjobb szolgáltatást az egyes ügyfelek számára.Miért Válassza a STUDIO KORLÁTOZOTT. Hármas minőség-ellenőrzés, a szállítás előtt. Ingyenes Szépség Ajándék. HAJFORMÁZÓ ESZKÖZÖK : Stílus tökéletes STÚDIÓ KORLÁTOZOTT nagy a választék a hajformázó eszközök. TARTOZÉKOK : Varázsa magát a haj tartozékok a STUDIO KORLÁTOZOTT.Válasszon 5 szín közül, hogy megfeleljen a bőr tónusát.Egy természetes megjelenés lehetséges, anélkül, hogy könnyen észre.

R

Hasonló termékek