.

.

Tartós, Erős Clipper Állvány, Polc Clipper Kijelző Rack Fodrászok, Napi Használatra a Borbélyok Kényelmes, Többfunkciós(Ezüst)

Tartós, Erős Clipper Állvány, Polc Clipper Kijelző Rack Fodrászok, Napi Használatra a Borbélyok Kényelmes, Többfunkciós(Ezüst)

HUF 0.33
Az áru mennyisége

Rozsdamentes acél matt felület, jó állagú, nem könnyű a rozsda, a tartós használatRozsdamentes acél matt felület, jó állagú, nem könnyű a rozsda, a tartós használat.Felszerelt kiegészítők, könnyen telepíthető, valamint kényelmes a használata.Alkalmas professzionális, szalon, megakadályozza, hogy a haj clipper a leeső vagy törés.Többcélú felhasználás használható a tároló polc, vagy a polcon.Alkalmas a legtöbb elektromos haj clipper, lehet kapni elektromos haj clipper, majd megtakarítani.Szolgáltatás : 1. Rozsdamentes acél matt felület, jó állagú, nem könnyű a rozsda, a tartós használat. Alkalmas a legtöbb elektromos haj clipper, lehet kapni elektromos haj clipper, majd megtakarítani. Alkalmas professzionális, szalon, megakadályozza, hogy a haj clipper a leeső vagy törés. Felszerelt kiegészítők, könnyen telepíthető, valamint kényelmes a használata. Többcélú felhasználás használható a tároló polc, vagy a polcon.Spec : Állapot : 100% Új Elem Típus : Clipper Holder Material : Rozsdamentes Steel Optional Szín : Ezüst, Fekete Csomag Lista : 1 x Clipper Jogosultja 1 Csomag Tartozékok.

R

Hasonló termékek