.

.

A Borotválkozás gyári Hajformázó Por (20g) - Por, Viasz, Hajformázó Por, Volumen Por a Haj, Haj por, matt hatású női & férfi (Arany)

A Borotválkozás gyári Hajformázó Por (20g) - Por, Viasz, Hajformázó Por, Volumen Por a Haj, Haj por, matt hatású női & férfi (Arany)

HUF 1791.00
Az áru mennyisége

?A Borotválkozás Gyári hajformázó por vált népszerű haj termék az elmúlt évekbenEzt fel lehet használni, hogy a stílus, hozzá kötet vagy mattify a hajad, gyorsan, egyszerűen. ?Hajformázó por, ha az alkalmazott felé a gyökerek a hajad, elválasztja a haj szál, valamint növeli a távolságot közöttük.Ez ad a hajad több kötet, így néz ki, teljesebb.Ugyanakkor, ez ad a haját egy vastagabb, bolyhos szerkezetű, így könnyebb, hogy a stílus. ?Amellett, hogy hajformázó por is lehet használni, hogy mattify a hajad.Ez lehetővé teszi, hogy fix a haj, valamint egy a természetesebb. ?Hajformázó por is tovább tart, mint más termékek, haj.Spray, gél, vagy más hajformázó termékek létrejöjjön a hajad, idővel meg is nyomhat le.Azonban hajformázó por a haj tiszta, lehetővé téve, hogy stílusú tovább. ?, Köszönhetően a különleges recept, könnyen átalakítja a haját a nap folyamán anélkül, hogy becsomósodik. ?A Borotválkozás Gyári hajformázó por vált népszerű haj termék az elmúlt években.Ezt fel lehet használni, hogy a stílus, hozzá kötet vagy mattify a hajad, gyorsan, egyszerűen. ?Hajformázó por, ha az alkalmazott felé a gyökerek a hajad, elválasztja a haj szál, valamint növeli a távolságot közöttük.Ez ad a hajad több kötet, így néz ki, teljesebb.Ugyanakkor, ez ad a haját egy vastagabb, bolyhos szerkezetű, így könnyebb, hogy a stílus. ?Amellett, hogy hajformázó por is lehet használni, hogy mattify a hajad.Ez lehetővé teszi, hogy fix a haj, valamint egy a természetesebb. ?Hajformázó por is tovább tart, mint más termékek, haj.Spray, gél, vagy más hajformázó termékek létrejöjjön a hajad, idővel meg is nyomhat le.Azonban hajformázó por a haj tiszta, lehetővé téve, hogy stílusú tovább. ?, Köszönhetően a különleges recept, könnyen átalakítja a haját a nap folyamán anélkül, hogy becsomósodik.Hajformázó por, ha az alkalmazott felé a gyökerek a hajad, elválasztja a haj szál, valamint növeli a távolságot közöttük.Ez ad a hajad több kötet, így néz ki, teljesebb.Ugyanakkor, ez ad a haját egy vastagabb, bolyhos szerkezetű, így könnyebb, hogy a stílus.

R

Hasonló termékek