.

.

gande Rotary Fájlok 6 mm Szár Kettős Vágás Rotary Sorja F Stílus Keményfém Sorja a Rotary Fafaragás Marás 1db (Szín : 6mmx25x12)

gande Rotary Fájlok 6 mm Szár Kettős Vágás Rotary Sorja F Stílus Keményfém Sorja a Rotary Fafaragás Marás 1db (Szín : 6mmx25x12)

HUF 3.33
Az áru mennyisége

Fa Fúró Határozza MegHasználata Rotary Sorja hatékony módja annak, hogy gépesítése a kezében munka műveletek,az iparágak ofairplane, hajó, épület, gépjármű, gép, kémia stb.Keményfém Rotary Sorja is széles körben használják machingiron, acél, öntvény, szén-acél,ötvözött acél, rozsdamentes acél, réz, alumínium, stb.Fa Fúró Határozza Meg.Használata Rotary Sorja hatékony módja annak, hogy gépesítése a kezében munka műveletek,az iparágak ofairplane, hajó, épület, gépjármű, gép, kémia stb.Keményfém Rotary Sorja is széles körben használják machingiron, acél, öntvény, szén-acél,ötvözött acél, rozsdamentes acél, réz, alumínium, stb.Fa Fúró Sets Rotary Fájlok 6 mm Szár Kettős Vágás Rotary Sorja F Stílus Keményfém Sorja A Rotary Fafaragás Marás 1 Pcs1. Megmunkálási különféle fém anyag, beleértve SHRC65 edzett acél. Ahelyett, hogy kis emery kerekek, anélkül, hogy por szennyezés. A termelékenység növelése, a serveral tízszer, mint a kéziszerszámok, valamint három-öt alkalommal is, mint a kis emery kerekek. Miután hosszú életet tízszer, mint a nagy sebességű acél sorja ötven alkalommal, mint a kis emery kerekek. Befejezés megmunkálás különféle meghalni üregek. Eltávolítja a sorja, az öntvények, kovácsolt nyersdarabot, valamint a hegesztési fröccsent a hegesztési szerelvények. Chamfering szög, kör alakú gyöngy vagy fuvola a machanical alkatrészek. Chamfering vagy burring a csövek. A polírozás a járókerék csatorna. Darálni a lyuk, hogy egy pontos alakja.Tulajdonságok : Típus : Kettős vágás rotaryburrs Material : Carbide Diameter : 6mm Application : A karbid alufelni forgó fájlt használja isextremely elterjedt, előétel a penész feldolgozás, gyártás.A készülék részei ferde él, fordított körbe-árok feldolgozás, A tiszta öntés, kovácsolás, weldment szélén, Burr, hegesztett közös, csővezeték, járókerék folyosón'slight teljes feldolgozása, fém, nemfém anyag(csont jade .kő)ipari művészet, faragás.Megjegyzés : Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.A csomag többek között : 1db Egy kétélű forgó fájlt.

R

Hasonló termékek