.

.

Férfi 2 Db Jacquard Zakó Öltöny 1 Gombot Party Esküvői Szmoking Kabát, Nadrág Alkalmi Slim Night Club Ruha Öltöny (Lila,Közepes)

Férfi 2 Db Jacquard Zakó Öltöny 1 Gombot Party Esküvői Szmoking Kabát, Nadrág Alkalmi Slim Night Club Ruha Öltöny (Lila,Közepes)

HUF 3509.10
Az áru mennyisége

?ÖLTÖNY DESIGN?A szmoking öltöny teljes váll kialakítás, karcsú, vágják a 3 D-s izolálásaSlim fit illik kicsit szűkebb, mint egy rendszeres fit öltöny.Ha viseled, akkor lesz a jóképű, elegáns, csinos. ?LEGJOBB ANYAG ?2. Győződjön meg arról, hogy mielőtt az ülés kigombolja a kabátját; ?3. Válasszon fogasok készülnek, hogy tartsa a ruhák szép; ?4. Száraz tisztítja a férfi öltönyök arról, hogy egyszer vagy kétszer egy évben; ?5. Kérem tegye be a szekrénybe, amikor a ruhát nem viselt.Ez azt javasolta, hogy a ruha ne legyen kopott folyamatosan több, mint 3 nappal, a szövet pihenésre van szüksége, hogy visszaállítsa a rugalmasság, a feszültséget. ??MEGJEGYZÉS : ?1. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez slim fit stílus, ha nem karcsú test, azt javaslom, hogy egy vagy két nagyobb méret ?2. Mivel a különböző színek a kijelző, a számítógép lehet, hogy kissé eltérő lehet enyhe szín különbségek.Köszönöm a megértését. Kérem, engedje meg, 1-3cm mérési hiba, mert minden mérést mért kézzel.Ügyfél-elégedettség a legfontosabb.Ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk, ha a tétel nem felel meg az elvárásoknak.

R

Hasonló termékek