.

.

Abaodam 6db Halloween Trükkös Kellékek Hamis Százlábú Szimuláció Kellék Halloween április bolondja' s Nap Bajt (sötétvörös)

Abaodam 6db Halloween Trükkös Kellékek Hamis Százlábú Szimuláció Kellék Halloween április bolondja' s Nap Bajt (sötétvörös)

HUF 830.70
Az áru mennyisége

Kísértetjárta ház essentialsDíszíteni a házat, ez egy jó félelmetes Halloween.Élénk élet - mint a százlábú design.Hogy azok néznek ki, mint az igazi állat, különösen éjszaka.Lehet, hogy titokban elhelyezett szekrény alatt, a könyvek, a tábla vagy a bútorok.Vagy csak dobd a földre, hogy megijeszti az embereket hirtelen.Latexből készült, nem könnyű megtörni tartós használatra.Tökéletes trükkös kellék Halloween-kor, április bolondja' s Nap, stb.Termék Leírás szeretné a nyaralás, valamint a fesztivál jobban izgatott vicces?Szeretné lenyűgözni a barátok, iskolatársak vagy a szabadidejében?Szeretné, hogy bolond, a rossz testvérek otthon?Ez a trükkös kellékek, élénk megjelenés szín fogja elérni a célját.Nagy a kísérteties hangulat biztosítása, valamint a legjobb eszközök elrendezése ijesztő jelenetek pedig véres képeket, picures.Jellemzők - Szín : Látható a képeken. - Anyaga : Latex. - Élénk élet - mint a százlábú design.Hogy azok néznek ki, mint az igazi állat, különösen éjszaka. - Latexből készült, nem könnyű megtörni tartós használatra. - Lehet, hogy titokban elhelyezett szekrény alatt, a könyvek, a tábla vagy a bútorok.Vagy csak dobd a földre, hogy megijeszti az embereket hirtelen. - Tökéletes trükkös kellék Halloween-kor, április bolondja' s Nap, stb. - Kísértetjárta ház essentials.Díszíteni a házat, ez egy jó félelmetes Halloween.Csomag, Beleértve 6 x Halloween Trükkös Kellékek Hamis Százlábú Szimuláció Kellék Halloween április bolondja' s Nap Bajt ( Sötét Piros ).

R

Hasonló termékek