.

.

25 Esküvő Meghívó, lánybúcsú Fill-in Felkéri Kártyák, Eljegyzési Meghívókat a Borítékokat, Gyönyörű Minimalista Tervezés Kellékek (JY072)

25 Esküvő Meghívó, lánybúcsú Fill-in Felkéri Kártyák, Eljegyzési Meghívókat a Borítékokat, Gyönyörű Minimalista Tervezés Kellékek (JY072)

HUF 1.33
Az áru mennyisége

1 Méret : Minden egyes meghívó intézkedések 4" x 6", amit 250g karton.Készlet 25 fill-in meghívók a borítékokat.Minden pályázati beleférjen a borítékba. Kiváló minőségű, vastag karton, vastag, könnyű írni.Matt színes nyomtatási megakadályozza, hogy elkenődött festék.A tartós boríték lezárt egy környezetbarát víz-aktivált ragasztó. Gyönyörű Design : Ideális a személyes, professzionális használatra.Töltsd ki fél információkat, mint például a dátum, az idő, a hely, a MEGHÍVÓ, kapcsolattartási adatokat a regisztráció stb.bőséges hely a fontos információkat. Minőség : meghívó készült nehéz gramm súlyú papír,jó minőségű papír, amely írható sima különböző típusú tollat. Van még sok-sok gyönyörűen kialakított leánybúcsú meghívók, üzletünkben mindig van egy design az ön számára.Bár van egy nagy buli. Méret : Minden egyes meghívó intézkedések 4" x 6", amit 250g karton.Készlet 25 fill-in meghívók a borítékokat.Minden pályázati beleférjen a borítékba. Kiváló minőségű, vastag karton, vastag, könnyű írni.Matt színes nyomtatási megakadályozza, hogy elkenődött festék.A tartós boríték lezárt egy környezetbarát víz-aktivált ragasztó. Gyönyörű Design : Ideális a személyes, professzionális használatra.Töltsd ki fél információkat, mint például a dátum, az idő, a hely, a MEGHÍVÓ, kapcsolattartási adatokat a regisztráció stb.bőséges hely a fontos információkat. Minőség : meghívó készült nehéz gramm súlyú papír,jó minőségű papír, amely írható sima különböző típusú tollat. Van még sok-sok gyönyörűen kialakított leánybúcsú meghívók, üzletünkben mindig van egy design az ön számára.Bár van egy nagy buli.Készlet 25 fill-in esküvő meghívó, lánybúcsú fill-in felkéri kártyák, eljegyzési meghívókat a borítékokat, gyönyörű minimalista tervezés kellékek.Minden egyes meghívó intézkedések 4" x 6", amit 250g karton.Minden pályázati beleférjen a borítékba.

R

Hasonló termékek