.

.

Nenesupply Cső Kompatibilis Nemcsak a Szivattyú a Stílus Speciális Breastpump Csere Alkatrészek Nemcsak a Szivattyú Alkatrészek is Beleértve.

Nenesupply Cső Kompatibilis Nemcsak a Szivattyú a Stílus Speciális Breastpump Csere Alkatrészek Nemcsak a Szivattyú Alkatrészek is Beleértve.

HUF 719.10
Az áru mennyisége

Cső van egy adapter egyik végét, majd puha a másikUgyanaz a szívást.BPA Mentes, valamint DEHP Ingyenes.Ugyanaz a szívást.FDA megfelelő élelmiszer-kapcsolatok.BPA Mentes, valamint DEHP Ingyenes.FDA által bejegyzett orvostechnikai eszköz.Által létesítmények megfelelnek az FDA minőségbiztosítási rendszer.TARTALOM : 2 MEMBRÁNOK, 2 SZELEPEK 4 CSŐ a Medela Szivattyú A Stílus Speciális breastpump UTÁN megjelent 2006. Ez nem illik A Szivattyú Stílus értékesített, mielőtt 2006. Kérjük, olvassa el a termék fotók, ellenőrizze az arcod lemez megvásárlása előtt.MINDEN ALKATRÉSZ ÁLTAL NENESUPPLY.Nem eredeti Nemcsak a Csövet.Nem eredeti pumpinstyle alkatrészek.Négy 42 a hosszú, átlátszó műanyag csövek halványsárga adapter egyik végét, puha végén a másik.Tiszta, átlátszó csövet.KOMPATIBILIS CSERÉLHETŐ a Medela csövek, szelepek, membránok, valamint breastshields.UGYANAZ A SZÍVÓ, MINT OEM BREASTPUMP ALKATRÉSZEK.Szelepek, valamint membránok generat a samae szívó, mint az eredeti alkatrészek.BPA MENTES, VALAMINT DEHP INGYENES.Megfelelnek-e az EU Bizottsági Rendelet az élelmiszer-kapcsolatok.Teszteli a független labor a minőség érdekében.

R

Hasonló termékek