.

.

Maymom Széles szájú Tej Tárolás Gyűjtemény Palack SureSeal Tömítő Lemez; Kompatibilis Spektrumok/Motívum Luna/Ameda MYA/Bellababy Szivattyúk.

Maymom Széles szájú Tej Tárolás Gyűjtemény Palack SureSeal Tömítő Lemez; Kompatibilis Spektrumok/Motívum Luna/Ameda MYA/Bellababy Szivattyúk.

HUF 1799.10
Az áru mennyisége

AMIT kapsz : 6x gyűjtemény (tárolás) üvegNEM MELLBIMBÓK szerepelnek a vásárlás.Ezek széles nyakú gyűjtemény üveg kompatibilis Avent kézi Avent Elektromos Breastpump , Spektrumok s2-t, Spektrumot, s1, Spektrumok 9plus szivattyúk; is alkalmas Bellababy szivattyú. 100% - ban szivárgásmentes Az üveg 5 m L-es egyedi mérési jelek.Pontosan tudod, hogy mennyi tejet hoztak.LABDA-TOLLAL ÍRHATÓ FELÜL - a Sure Seal szilikon top lehet jelölni a labdát-toll, majd eltávolították, szappanos vízzel.Dátum, az üveg tudni, hogy az életkor, a szereplő, a tej, vagy a nevét a palack, így nincs keveredés a napközi hűtőszekrény;.ÜVEG KOMPATIBILIS MELLBIMBÓKKAL GYŰRŰK AVENT TERMÉSZETES, AVENT KLASSZIKUS, valamint a SPEKTRUM ÜVEGEK.Szivattyú közvetlenül ezeket az üvegeket, így nem átadása anyatej, így Nem keletkezik Hulladék a tej.MOSOGATÓGÉP FELSŐ RACK BIZTONSÁGOS - ÚJRAFELHASZNÁLHATÓ BPA MENTES ÜVEG.MINDEN ALKATRÉSZ CSERÉLHETŐ A CLEARNING - NEM PENÉSZ.Hőmérséklet-tartomány -20 - 110 fok.Készült PP, valamint a szilikon. 3rd party vizsgálati jelentések állnak rendelkezésre a referencia.Mosogatógép felső rack biztonságos.Minden részeket el lehet távolítani, majd megtisztítva vízzel gőz vagy forró víz - nem penész növekedés.

R

Hasonló termékek