.

.

Trend UA Babák Egyszerű Örömök Puha 2 db Pulóver&Futó Szett, Organikus Antiallergén Pamut, Meleg Gyapjú (Fekete, 86/33,6)

Trend UA Babák Egyszerű Örömök Puha 2 db Pulóver&Futó Szett, Organikus Antiallergén Pamut, Meleg Gyapjú (Fekete, 86/33,6)

HUF 1.00
Az áru mennyisége

100% PamutHúzza meg a lezárás.Csak Tisztítható. - 100% organikus pamut : hipoallergén, teljesen biztonságos a gyerekek.Nem okoz irritációt, valamint biztonságos érzékeny bőrt. - SZUPER PUHA SZÖVET - a baba ruha készült kiváló minőségű bio-pamut hogy lesz lágyabb mosás után, mosoda.Rajta ezek a puha pulóver & futó nadrág, mintha ölelésre, egy felhő, ami a bőr-bőr kontaktus a legjobb minden nap játszik. - KINT KATEGÓRIA varrtak az, amely nem irritálja a baba finom bőr. - MELEG GYAPJÚ : puha pamut anyagból be, hogy becsomagolja a baba egy meleg, barátságos hangulat. - SZABADON MOZOG a baba, amelyet a laza fit, a pulóver, a futó nadrág.Egy gyerek úgy érzi, ingyenes mászni, futni, ugrani, vagy mászni mozog szabadon. - FIX ujjú, nadrág, feltéve, széles bilincs, meg egy övet.Ezek nem teszik lehetővé, ruhák, roll-up, vagy csúszik. - A TETEJÉN van egy puha nyak szóval nem lesz gond az öltözködés egy gyermek.A külső, varrott-pocket lehetővé teszi, hogy játszani, bújócskázni játékot. - MOSÓGÉPBEN MOSHATÓ. - A 2-darab playwear meghatározott — a legjobb legjobb playwear viselet a kicsi.Babák az Egyszerű Örömök Puha 2 db Pulóver&Futó Szett, 100% Organikus Antiallergén Pamut, Meleg Polár.

R

Hasonló termékek