.

.

Csempe Szintező Rendszer a Csempe Fogó 1400 Db 1/8 Inch Távtartók Csempe Klipek valamint 300 Db Újrahasználható Sárga Karikával a Csempe.

Csempe Szintező Rendszer a Csempe Fogó 1400 Db 1/8 Inch Távtartók Csempe Klipek valamint 300 Db Újrahasználható Sárga Karikával a Csempe.

HUF 0.67
Az áru mennyisége

【, Amit kapsz】:1400pcs 1/8 inch csempe szintező távtartó klipek 6 vagy 8 cserép távtartók, valamint ékek ajánlott a nagyobb lapok 【24 Órán】 : Megjegyzés, várakozás Után 24 órában, rúgás, vagy használjon gumikalapácsot, hogy távolítsa el a klip, a csempe szintező.Ék, újrafelhasználható!. 【 Magas Quality Tile Szintező Rendszer Ékek】Hei Luon csempe szintező Klipek valamint ékek fogad el egy teljesen új PVC anyag.Kopásálló, valamint a nyomó -, nagy teherbírás, nem könnyű megtörni【Alkalmas minden típusú cserép】 :Nagyon alkalmas padló/fal burkolás lehet használni a kiegyenlítés minden csempe típusú, mint a porcelán, kerámia, márvány, meg minden-természetes kő. 【, Amit kapsz】:1400pcs 1/8 inch csempe szintező távtartó klipek 6 vagy 8 cserép távtartók, valamint ékek ajánlott a nagyobb lapok. 【24 Órán】 : Megjegyzés, várakozás Után 24 órában, rúgás, vagy használjon gumikalapácsot, hogy távolítsa el a klip, a csempe szintező.Ék, újrafelhasználható!. 【 Magas Quality Tile Szintező Rendszer Ékek】Hei Luon csempe szintező Klipek valamint ékek fogad el egy teljesen új PVC anyag.Kopásálló, valamint a nyomó -, nagy teherbírás, nem könnyű megtörni【Alkalmas minden típusú cserép】 :Nagyon alkalmas padló/fal burkolás lehet használni a kiegyenlítés minden csempe típusú, mint a porcelán, kerámia, márvány, meg minden-természetes kő.A rendszer biztosítja a laposság a csempék között, elkerülve a mozgások során a habarcs beállítás Elmenti burkolás pénz, idő, kevesebb erőfeszítéssel, Ez a legjobb ajándék DIYers ki a telepíteni kívánt fal padló csempe!.Hei Luon Termékek szigorúan megszűrt, illetve ellenőrzött alapanyagokból, valamint a termékek megnéztem többször gyártás után.Pálya termék szállítási, Hei Luon csapat a legjobb, hogy szállít a legjobb terméket nekünk!.Referencia Vásárolni.Lefedettség - hány vásárolni?. 6"x24" csempe -100 klipek fedezi fel, hogy 25 sqft. 6"x36" csempe - 100 klipek fedezi fel, hogy 30 sqft. 12"x12" csempe -100 klipek fedezi fel, hogy 25 sqft. 12"x24" csempe -100 klipek fedezi fel, hogy 40 sqft. 24"x24" csempe -100 klipek fedezi fel, hogy 65 sqft.

R

Hasonló termékek