.

.

2-Pack Ereszcsatorna Downpipe Fájlokat, Downspout Hosszabbító Terjednek 21 60, Teleszkópos Ereszcsatorna Lefolyó (Fekete)

2-Pack Ereszcsatorna Downpipe Fájlokat, Downspout Hosszabbító Terjednek 21 60, Teleszkópos Ereszcsatorna Lefolyó (Fekete)

HUF 2699.10
Az áru mennyisége

?Könnyű telepíteni, illetve használni? : A rugalmas downpipe bővítése, teleszkópos design könnyen hajlik fenntartani a forma, míg a hullámos kialakítása lehetővé teszi, hogy a föld, a csatlakoztatott hajlított kiterjeszteni, alkalmas komplex környezetben, hatékony vízelvezetés ?Egyedi Split Design? : A downpipe extender fogad el, split design, a felület anyaga ABS műanyag fröccsöntés, ami nem könny, aztán szünet, majd a tömlő anyaga magas minőségű anyag PE tömlő, ami tartós, nem deformálódott. ?Teleszkópos Széles Körű Alkalmazását? : Ereszcsatorna downpipe kiterjesztését könnyen terjednek 21 cm 60 cm, jól összeegyeztethető az otthoni vízvezeték, hogy elterelje a nem kívánt az esővíz a haza alapítvány, ha a csatlakozás downspouts kifelé, ami védelmet nyújt az alapítvány. ?Erős Kompatibilitási? : Ez a csatorna kiterjesztés rugalmas a legtöbb lakossági downspouts, alkalmas 2*3 inch, illetve 3*4 hüvelykes downspouts. ?Intim értékesítés utáni szolgáltatás?Zdrudhs biztosítunk 7*24 órás szolgálat, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen használja, akkor az ön számára a legtöbb figyelmes pre-sales, valamint az értékesítést követő szolgáltatások. ?Könnyű telepíteni, illetve használni? : A rugalmas downpipe bővítése, teleszkópos design könnyen hajlik fenntartani a forma, míg a hullámos kialakítása lehetővé teszi, hogy a föld, a csatlakoztatott hajlított kiterjeszteni, alkalmas komplex környezetben, hatékony vízelvezetés. ?Egyedi Split Design? : A downpipe extender fogad el, split design, a felület anyaga ABS műanyag fröccsöntés, ami nem könny, aztán szünet, majd a tömlő anyaga magas minőségű anyag PE tömlő, ami tartós, nem deformálódott. ?Teleszkópos Széles Körű Alkalmazását? : Ereszcsatorna downpipe kiterjesztését könnyen terjednek 21 cm 60 cm, jól összeegyeztethető az otthoni vízvezeték, hogy elterelje a nem kívánt az esővíz a haza alapítvány, ha a csatlakozás downspouts kifelé, ami védelmet nyújt az alapítvány. ?Erős Kompatibilitási? : Ez a csatorna kiterjesztés rugalmas a legtöbb lakossági downspouts, alkalmas 2*3 inch, illetve 3*4 hüvelykes downspouts.

R

Hasonló termékek