.

.

Keleti Kush - 1/2 oz

Keleti Kush - 1/2 oz

HUF 1.67
Az áru mennyisége

Keresed a Szerelmet?Ha keres egy terméket, ami fokozza a romantikus élet ügyfeleink jelentés rajta Attar Bazár illatok, AMIKOR JAVASOLT!Gyakorlatilag a klasszikus illat lesz, hogy még gyönyörűbb, egy aura" szerelem, romantika körül.Mert attars nem tartalmaz alkoholt, az illat, "ragaszkodik" belül egy vagy két láb a test, a "zóna az intimitás. Ki Akar Még Egy Árvíz Bókokat?Bókokat mindig úgy érzi, gyönyörű.De attars is tartani a kapcsolatot az érzéseit, felébreszti kellemes emlékeket, valamint segít megőrizni a pozitív, boldog hangulat. Már egy ügyfél már 18 éve, amióta először sétált be az eredeti kiskereskedelmi üzlet, Santa Fe, Új-Mexikó.Én még soha nem találkoztam más illat, olajok, amelyek megfelelnek a minőségi Attar Bazár.A kedvenceim közé tartozik : Mihály al-Ferdous, Tömjént, Mirhát, Kus, Egyiptomi Pézsma, valamint a Szudáni Fekete Rózsa.Imádom azt a tényt, hogy ezek az olajok nem tartalmaznak fillér, mint a glicerin vagy az alkohol.
Abdassalam Granger, Longmont, CO
. Annyira örülök, hogy a minőség az olajok.Mi rengeteg információt.A minőség, a mélység pedig az erős érzés, a szolgáltatás a legtöbb nyilvánvaló az információt.Még egyszer köszönjük a szolgáltatás.
Elayne Martello, Stanford, CA
. A parfüm illata az olajok nagyon szép.A legjobb, amit valaha éreztem!
Judy Mundschenk, Pulaski, NY
. Keresed a Szerelmet?Ha keres egy terméket, ami fokozza a romantikus élet .ügyfeleink jelentés rajta Attar Bazár illatok, AMIKOR JAVASOLT!Gyakorlatilag a klasszikus illat lesz, hogy még gyönyörűbb, egy aura" szerelem, romantika körül.Mert attars nem tartalmaz alkoholt, az illat, "ragaszkodik" belül egy vagy két láb a test, a "zóna az intimitás. Ki Akar Még Egy Árvíz Bókokat?Bókokat mindig úgy érzi, gyönyörű.De attars is tartani a kapcsolatot az érzéseit, felébreszti kellemes emlékeket, valamint segít megőrizni a pozitív, boldog hangulat. Már egy ügyfél már 18 éve, amióta először sétált be az eredeti kiskereskedelmi üzlet, Santa Fe, Új-Mexikó.Én még soha nem találkoztam más illat, olajok, amelyek megfelelnek a minőségi Attar Bazár.

R

Hasonló termékek