.

.

ARTIBETTER Tér Tabletta Vágó Doboz Hordozható Pill Splitter Esetben Műanyag Gyógyszer Osztót a Felnőttek, Gyerekek, Az Idősebb (Fehér)

ARTIBETTER Tér Tabletta Vágó Doboz Hordozható Pill Splitter Esetben Műanyag Gyógyszer Osztót a Felnőttek, Gyerekek, Az Idősebb (Fehér)

HUF 3.00
Az áru mennyisége

Készült prémium anyag tartós, hosszú idő használataKompakt, könnyű súly biztosítja a praktikum, illetve a hordozhatóság.Lemondanak, megszervezni a napi gyógyszerek könnyedén egyszerűség.Ez könnyű neked, hogy készítsen könnyen, kényelmesen.Megfelelő, utazás, kemping, rövid utat használja.Könnyű, kényelmes, hogy vágja szét a tablettát fél.Leírás Ez a termék egy hordozható tabletta vágó mezőbe, ez biztosítja a könnyű módja annak, hogy csökkentsék a tabletták, segít, hogy lemondanak, megszervezni a napi tabletta könnyedén egyszerűség.Ez a hordozható tabletta doboz biztosítja a kényelmes tárolás a kezében.Jellemzők - Szín : Fehér. - Anyaga : Műanyag. - Könnyű, kényelmes, hogy vágja szét a tablettát fél. - Eressze, megszervezni a napi gyógyszerek könnyedén egyszerűség. - Kompakt, könnyű súly biztosítja a praktikum, illetve a hordozhatóság. - Ez könnyű neked, hogy készítsen könnyen, kényelmesen.Megfelelő, utazás, kemping, rövid utat használja. - Erdeifenyő anyag tartós, hosszú idő használata.Csomag, Beleértve 1 x Tabletta Vágó Doboz haza szabadtéri utazás.

R

Hasonló termékek