.

.

1 oz. Cseresznye Parfüm Spray/Bőr A Test Illata Olaj. Az Értelmezés, Tiszta-Vágatlan. Adjunk hozzá Néhány Csepp Az Aromaterápiás Diffúzor.

1 oz. Cseresznye Parfüm Spray/Bőr A Test Illata Olaj. Az Értelmezés, Tiszta-Vágatlan. Adjunk hozzá Néhány Csepp Az Aromaterápiás Diffúzor.

HUF 715.50
Az áru mennyisége

Az illat olajok top rated minden platformAz elsődleges cél az illat olaj hozzáadása aroma, hogy a projekt.A parfüm olaj tiszta évfolyam "A" Vágatlan.Nem adalékanyagok vagy hígítást.Alkohol Ingyenes.Ez a termék bőrrel való érintkezés termék, így az egészségügyi, higiéniai okok miatt nem tér vissza elfogadott.Az illat lehet használni a Szappan/Gyertya/Fürdő-Bomba, hogy illatok.Adjunk hozzá néhány csepp a kedvenc illata az Aromaterápiás Diffúzor.Biztonságban kell alkalmazni, közvetlenül a bőr nem kell használni hordozó olaj.MEGJEGYZÉS : Műanyag Palackok kap hajót egy szárnyascsavar, felülnézet, hogy elkerüljék a szivárgó a szállítás.Flip Kupak NEM Tartalmazza. (Kérjük, vegye előre a világítás megváltoztathatja a színe).Van kedvenc illata, hogy nem találom sehol?Küldjön nekünk egy 1oz mintát tudunk másolni. 100% VÁGATLAN Sok különböző tervezők inspirálja az Illatú Test Olaj.Kínálunk kiváló minőségű Test Olaj termékek megfizethető áron.A parfüm olaj tiszta fokozatú A. Nem adalékanyagok vagy hígítást.Vágatlan, Kiváló Illatú Test Olaj Szappan/Gyertya/ Fürdő Bomba, Hogy Illatok (EZ EGY ÉRTÉKES LÉNYEG - EGY MAGASABB MINŐSÉGŰ, MINT a LEGTÖBB ESSZENCIÁK ÉRTÉKESÍTETT ITT.NÉHÁNY CSEPP SOKAT!) Egész Nap Tartós Minőségi Parfüm Olajok, hogy szeretni fogja.NEM ALKOHOL, NEM HÍGÍTOTT 100% - OS KONCENTRÁLT, TÖKÉLETES, HOGY KÉSZÍTSEN EGY TÁSKA, VAGY EGY ZSEB.Mi már eladási ezek az olajok, mint egy magánszemély éve, de még mindig ismételje meg az ügyfelek.Ezek kiváló olajok; mi ígérd meg, hogy többet akarnak, ha egyszer érdekében.JOGI NYILATKOZAT : Ezek az olajok koncentrált, gyártásához használt tömjén füstölőt, gyertyát, fürdő bombák, hozzávaló szappan, valamint bármely bath & body termékek, mint például a krém, sampon, folyékony szappan, valamint az ipari alkalmazások.Jogi nyilatkozat : A Test olajok képest aroma felsorolt neveket a Palackok, egy egyszerű útmutatót.A kísérleti kizárólag a Gyártási, Nem pedig egy kész termék. (Aroma Depot) nem áll kapcsolatban semmilyen ezek a védjegyek, Márkák, valamint a tulajdonos, bármilyen módon.Semmiképpen NEM téved, az általában a high street márka.

R

Hasonló termékek