.

.

Alvómaszk & Kendőt,Szuper Sima Szem maszk Alszik,Alkalmas, Utazás, pihenés, Este Aludni,a Férfiak, Nők, Gyerekek Alszanak maszk (Fekete)

Alvómaszk & Kendőt,Szuper Sima Szem maszk Alszik,Alkalmas, Utazás, pihenés, Este Aludni,a Férfiak, Nők, Gyerekek Alszanak maszk (Fekete)

HUF 1.00
Az áru mennyisége

✅Aludni maszk mérete : 21 x 10cmKönnyen lehet végezni egy pénztárca, táska, vagy táskát. ✅Maszk anyaga : minőségi selyem, amely javítja az alvás a szemét, nyugi. ✅ Szem maszk funkció: blokk fény design annak biztosítása érdekében, teljes sötétségben, hogy az éjféli hangulat. ✅ Alkalmas különböző alkalmakkor, mint például beltéri, kültéri, kemping.Élvezze a "nap" - e utazni, otthon, a hotelben, vonattal vagy bárhol zavarta a fény. ✅ Ez a selyem aludni maszk lehet egy különleges ajándék a szülők, gyerekek, férj, feleség, idős emberek, barátok.Segíts, hogy megszüntesse a fáradtságot, javítja az alvás minőségét, valamint több energiát dolgozni, tanulni. ✅Aludni maszk mérete : 21 x 10cm.Könnyen lehet végezni egy pénztárca, táska, vagy táskát. ✅Maszk anyaga : minőségi selyem, amely javítja az alvás a szemét, nyugi. ✅ Szem maszk funkció: blokk fény design annak biztosítása érdekében, teljes sötétségben, hogy az éjféli hangulat. ✅ Alkalmas különböző alkalmakkor, mint például beltéri, kültéri, kemping.Élvezze a "nap" - e utazni, otthon, a hotelben, vonattal vagy bárhol zavarta a fény. ✅ Ez a selyem aludni maszk lehet egy különleges ajándék a szülők, gyerekek, férj, feleség, idős emberek, barátok.Segíts, hogy megszüntesse a fáradtságot, javítja az alvás minőségét, valamint több energiát dolgozni, tanulni.

R

Hasonló termékek