.

.

Elektromos Levegő Párásító Aroma Olaj Diffúzor USB Porlasztó 7 LED 300 Ml Fa, Gabona, a Car Home Office Ultrahangos (Fehér faerezet)

Elektromos Levegő Párásító Aroma Olaj Diffúzor USB Porlasztó 7 LED 300 Ml Fa, Gabona, a Car Home Office Ultrahangos (Fehér faerezet)

HUF 2376.00
Az áru mennyisége

[Párásító & diffúzor combo] A kis párásító spray víz folyamatosan több, mint 6 óra, a víz kimenet finomabb, mint a nagy párásító!Csak adjunk hozzá 2-3 csepp a kedvenc illóolaj, akkor szabadulj meg a száraz levegő, élvezik a hűs köd, a szép párásító ?Csendes munka?Speciális ultrahangos technológia, ez a befúvó nagyon csendes, mikor dolgozik.Ez létrehoz egy hűvös köd egész éjszaka, amely megnyugtató a nedvességet, majd egy pihentető környezetben.Nem csak a felnőtteknek, hanem a gyerekeknek.Ez is feltölteni víz tökéletesen a növények számára. [7 színű LED éjszakai fény] LED egy környezetbarát, energiatakarékos lámpa, amely szelíd, nem pedig káprázatos. 7 színek módosítása a hangulat.Hozzon létre egy nyugodt, romantikus hangulat, a család hálószoba, amely lehetővé teszi, hogy a baba jól aludni. [Könnyen kezelhető párásító] az Egyik legfontosabb, hogy ellenőrizzék az összes funkciót, akkor csak meg kell nyomni egy gombot.USB powered, plug and play.Kényelmes, helytakarékos, könnyen hordozható.Függetlenül attól, hogy a házimunka, a munka, olvasás, jóga, utazás, stb., élvezheti a hűs köd. [Felhasználási Tippek] ?Ellenőrizze, hogy a pamut alapvető teljesen átázott, mielőtt bekapcsolja a gépet. ?Ne adjunk túl sok illóolaj.Javasoljuk, hogy adjunk hozzá egy kis mennyiségű (2-3 csepp) vízben oldódó illóolaj, hogy módosítsam az illat.Ellenkező esetben a vatta lesz korrodált. ?Bármilyen minőségi probléma, kérjük, írjon nekünk. [Párásító & diffúzor combo] A kis párásító spray víz folyamatosan több, mint 6 óra, a víz kimenet finomabb, mint a nagy párásító!Csak adjunk hozzá 2-3 csepp a kedvenc illóolaj, akkor szabadulj meg a száraz levegő, élvezik a hűs köd, a szép párásító. ?Csendes munka?Speciális ultrahangos technológia, ez a befúvó nagyon csendes, mikor dolgozik.Ez létrehoz egy hűvös köd egész éjszaka, amely megnyugtató a nedvességet, majd egy pihentető környezetben.Nem csak a felnőtteknek, hanem a gyerekeknek.Ez is feltölteni víz tökéletesen a növények számára. [7 színű LED éjszakai fény] LED egy környezetbarát, energiatakarékos lámpa, amely szelíd, nem pedig káprázatos.

R

Hasonló termékek