.

.

Attar Bazár Gyémánt Üveg w/Tasak - gyöngyvirág

Attar Bazár Gyémánt Üveg w/Tasak - gyöngyvirág

HUF 1.33
Az áru mennyisége

Akarom, hogy hozzon Létre egy Különleges Élmény?Ha szeretné, hogy hozzon létre egy igazi különleges pillanat, vagy egy egész estét egzotikus csábítás, győződjön meg róla, hogy viseljen a Attar Bazár illat, s valószínű, hogy kiderül, hogy egy olyan alkalommal, csak A Két" ez egy parancsot küld az ön partnere ragaszkodsz hozzá .kereslet : "Emlékezzetek meg Rólam . Nem a parfüm tükrözi a valós te?" Viseljen egy igazán egyedi illat - Ez Tényleg Te vagy!Igen, Attars keverjük össze a saját test olajok, hogy hozzon létre egy illat, ami "egyedülálló te vagy." Az illatos olaj, kommunikál a saját test hőmérséklete, a bőr nedvesség, stressz-szintet, valamint egyéb tényezők, majd automatikusan beállítja a hangulata egész nap, vagy éjszaka.Attars az illat, olajok, hogy minden rólad szól, aki Felejthetetlen.Ez legyen a védjegy illata. Rendeltem gyöngyvirág egy 84 éves barátom, aki nehéz volt az utóbbi időkben.Belül egy pár percig beszélt arról, hogy jó időkben, hogy ő volt a férje, amikor fiatal volt.az ő hangja volt könnyű, teljes az öröm, ő pedig mosolygott.A barátom, köszönöm.
Julia Kaufmann, Napa, Ca
. Én használtam 5 különböző illatanyagok az olajok legalább 12 éve, de bókolok, hogy milyen jól érzem heti rendszerességgel.- Én soha nem akartam, hogy a szaga, mint bárki más, szóval én még mindig próbáltam megtalálni, illatanyagokat, amelyek egyedi.A termékek természetesen illett a képbe.Az olajok, hogy én jól érzem magam, s úgy tűnik, hogy örömet másoknak is.Köszönöm, amely ilyen csodálatos termék!
Lucy
. Tudom használni az olajokat, hogy mindkét illat pedig szempontjából.Minden nap azt hiszem, hogy én mit akarok elérni, hogy a nap, majd válasszon ki egy olaj-vagy olajok, hogy segíteni fog nekem.Hogy működik!Vannak ilyen magas minőségű olajok nagyon hálás vagyok, hogy az a személy, aki elmondta, hogy Attar Bazár.
Gayle Sullivan, Nokomis, FL
. Gyöngyvirág parfüm olaj szaga van, mint a kis virág a kezét.Ez egy magával ragadó illat, imbuing boldogság, gondtalan nyári nap.Ez az illat segíti elő emlékszem, nagyon kellemes események a múltban, különösen a gyermekkorban.

R

Hasonló termékek