.

.

[Innovatív, Eredeti] HAPPINTER Levendula illóolaj + Fém Mini Diffúzor, Igazi - os Tisztaságú, Természetes Levendula illóolaj.

[Innovatív, Eredeti] HAPPINTER Levendula illóolaj + Fém Mini Diffúzor, Igazi - os Tisztaságú, Természetes Levendula illóolaj.

HUF 2.33
Az áru mennyisége

?[????? ?? ??????? & ????????] : Jön egy HAPPINTER szabott Újratölthető fém mini párásító, ami nagyban ment a tér, kényelmes szállításáraEgy pár csepp levendula a diffúzor, majd helyezze a táskájában vagy a zsebében.Ha feszült vagy ideges, használata levendula illóolaj segít ellazulni, megnyugodni. ?[???? 100% ???? ??? ???????] : A levendula illóolaj egyik legtisztább a piacon, amelyek kivont tiszta növények, anélkül, hogy kémiai olajok.Megtapasztalhatja, egészségesebben tisztább, illóolaj.Élvezze az energia olyan érzésem, hogy a természet ad nekünk.Keresztül átfogja a természet erejét, hogy segítsen ihlette. ?[?????-??????? ??????] : Levendula illóolaj készlet tartalmaz 50 ML levendula illóolaj, Újratölthető mini diffúzor, adatkábel (csökkenti a szóváltás beszerzési adatok kábelek),1 Dropper (kapacitás szükséges egyszerű kivonás), 3 pamut vatta (általában használt 3 hónapig, azt meg kell változtatni, ha egyszer), Felszívódó szilikon pad (védő diffúzor, kényelmes rögzítés, alkalmas autós diffúziós). ?[???????? ?????] : Egy high-end egyedi ajándék, ezzel a kreatív szerető hordozható illóolaj, valamint diffúzor képviselik a társaságot, hogy szerettei.Segíts nekik, élvezze a pihenés, a levendula, bárhol, bármikor.Felejtsd el a problémák az élet, egy boldog hangulat. ?[?????-???????] : Nagy, meditálás, aromaterápiás masszázs, pihenés, alvás, DIY keverés krémek, fürdő bombák, gyertyát, Szappant, valamint több.Megfelelő, utazás, autó, íróasztal, hálószoba. ?[????? ????????] : Célunk, hogy minden vásárlói élvezhetik vásárolni.Tehát, ha az illóolajok nem felel meg az ön elvárásainak, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.Mi biztosítja a legjobb megoldást biztosítja az érdekek nem sérültek. (Megjegyzés : Kérjük, ellenőrizze a használati utasítás használata előtt a párásító.Az első alkalommal használja, a párásító kell, hogy várj türelmesen pár másodpercre.Várjon, amíg a víz beszivárog a pamut stick. ?[????? ?? ??????? & ????????] : Jön egy HAPPINTER szabott Újratölthető fém mini párásító, ami nagyban ment a tér, kényelmes szállítására.Egy pár csepp levendula a diffúzor, majd helyezze a táskájában vagy a zsebében.

R

Hasonló termékek