.

.

Színes Alumínium illóolaj Inhalátor Cső Üres Újratölthető Alumínium, Üveg Személyes Orr Inhalátorok Szett Pamut Kanóc (10-db)

Színes Alumínium illóolaj Inhalátor Cső Üres Újratölthető Alumínium, Üveg Személyes Orr Inhalátorok Szett Pamut Kanóc (10-db)

HUF 2.00
Az áru mennyisége

Anyag : Készült 10, magas minőségű rozsdamentes alumínium orr inhalátorok a belső üveg csövekTelepítés Használata : Helyezzük a kanócot a üvegcső, akkor használd mini cseppentő, hogy csöpög az olaj a kanóc, végül zárja be a felső külső borító.Biztonságos Tárolás : A kap illik otthonos megakadályozza a szivárgást, valamint biztosítja a tartós illat.Tökéletes : Természetes alternatívája a hagyományos orr inhalátorok.Hordozható : Csak fel az illóolaj orr inhalálót a zsebben, táska, utazótáska, így cipelni bárhova, mint az irodában, otthon, iskola, utazás, stb.Anyag : Készült 10, magas minőségű rozsdamentes alumínium orr inhalátorok a belső üveg csövek.Telepítés Használata : Helyezzük a kanócot a üvegcső, akkor használd mini cseppentő, hogy csöpög az olaj a kanóc, végül zárja be a felső külső borító.Biztonságos Tárolás : A kap illik otthonos megakadályozza a szivárgást, valamint biztosítja a tartós illat.Tökéletes : Természetes alternatívája a hagyományos orr inhalátorok.Hordozható : Csak fel az illóolaj orr inhalálót a zsebben, táska, utazótáska, így cipelni bárhova, mint az irodában, otthon, iskola, utazás, stb.Hogyan telepítsük orr-inhalátor is. lépés : Tedd wick be orr-inhalátor csövek. lépés : Használja a dropper, hogy csepp illóolaj a kanóc. lépés : Tedd a felső külső borító.Hogyan kell használni illóolaj belélegezni is. 1✔ Távolítsa el a fedelet. 2✔ Hely, inhalátor, közel az orrát, majd lélegezzük be közvetlenül. 3✔ Használat szükséges. 4✔ Inhalátorok elmúlt egy hónapban, vagy hosszabb ideig, attól függ, milyen gyakran vannak nyitva. 5✔ frissíteni illat, távolítsa el a kanóc, s hozzá még az illóolajok.

R

Hasonló termékek