.

.

Carwiner Középső Konzol Vezeték nélküli Töltő, Szilikon Alátét 2021-2023Tesla Modell 3 Modell Y Belső Kiegészítők (Fekete)

Carwiner Középső Konzol Vezeték nélküli Töltő, Szilikon Alátét 2021-2023Tesla Modell 3 Modell Y Belső Kiegészítők (Fekete)

HUF 2.00
Az áru mennyisége

[Alkalmazható Modellek] Penész nyitó adatai szerint az eredeti jármű, integrált fröccsöntésA Középső Konzol Vezeték nélküli Töltő, Szilikon Mat tökéletesen illik a 2021 2022 2023 Tesla Model 3, 2020-2022 Modell Y. [Megjegyzés : Nem alkalmas Iphone 12pro max 13pro max. [Hatékony Por] a felszínen A töltés területe az eredeti középkonzol pelyhesítő, ami nagyon könnyen lehet poros, nehéz, hogy tiszta.A szilikon mat célja csomagolva élek, a kiterjesztett szélén hatékonyan megvédje a középkonzol a por felhalmozódása. [Magas Minőségű Anyag] Készült magas minőségű szilikon anyag, vízálló, könnyen tisztítható, kopásálló, tartós, nem könnyen karcolódik. [Nem Blokkolja a Töltés] A vastag Szilikon fedél megfelelő, továbbá nem akadályozza a töltés funkció az eredeti jármű. [Könnyű Telepíteni Nem kell illeszteni, csak tedd le, egy második telepítés, kényelmes, gyors. [Alkalmazható Modellek] Penész nyitó adatai szerint az eredeti jármű, integrált fröccsöntés.A Középső Konzol Vezeték nélküli Töltő, Szilikon Mat tökéletesen illik a 2021 2022 2023 Tesla Model 3, 2020-2022 Modell Y. [Megjegyzés : Nem alkalmas Iphone 12pro max 13pro max. [Hatékony Por] a felszínen A töltés területe az eredeti középkonzol pelyhesítő, ami nagyon könnyen lehet poros, nehéz, hogy tiszta.A szilikon mat célja csomagolva élek, a kiterjesztett szélén hatékonyan megvédje a középkonzol a por felhalmozódása. [Magas Minőségű Anyag] Készült magas minőségű szilikon anyag, vízálló, könnyen tisztítható, kopásálló, tartós, nem könnyen karcolódik. [Nem Blokkolja a Töltés] A vastag Szilikon fedél megfelelő, továbbá nem akadályozza a töltés funkció az eredeti jármű. [Könnyű Telepíteni Nem kell illeszteni, csak tedd le, egy második telepítés, kényelmes, gyors. Ez a szőnyeg nem alkalmas i Phone 12 Pro Max 13 Pro max. Ha a telefon védőtok túl vastag, vagy díszek kiálló hátulról az esetben, meg kell, hogy távolítsa el a védő az esetben töltse megfelelően. A vezeték nélküli töltés védelem mat növeli egy kis vastagságú, a mobil telefont, vezeték nélküli töltés funkció bizonyos távolságot követelményeknek.

R

Hasonló termékek