.

.

Bella Terra Olajok Ultra Tiszta Emu-Olaj. 8oz. - os Tisztaságú. Ausztrál. Teljes mértékben Finomított, majd Szűrni. Szerves. Vegyszermentes.

Bella Terra Olajok Ultra Tiszta Emu-Olaj. 8oz. - os Tisztaságú. Ausztrál. Teljes mértékben Finomított, majd Szűrni. Szerves. Vegyszermentes.

HUF 0.33
Az áru mennyisége

100% - os TisztaságúÁllatokon nem tesztelt.Magában foglalja a Szivattyú, majd Adnom.Mentes : parabének, hexanes, adalékanyagok, tartósítószerek.Tökéletes a Száraz, Gyulladt, Érzékeny Bőrre.Csökkenti A Ráncokat.Levelek, Bőre Sima & Puha.Elősegíti A Haj Növekedését, Beleértve A Szempilla, Szemöldök. 100% Pénz Visszafizetési Garancia.Palackozott az USA-ban.Veterán tulajdonú vállalkozás.Regisztrált Szerves, a Kalifornia Állam Dept of Public Health Food & Drug Ág. 100% - os TISZTASÁGÚ ORGANIKUS TISZTA EMU-OLAJ származási Ország : Ausztrália 8 oz Sötét Borostyán BPA-mentes Műanyag Palack Lemez felső Szivattyú, Aki tudta, az olaj, olyan erős, talán egy nyurga madár?Ez igaz : az ultra-tiszta emu-olaj gazdag telítetlen omega 3, 6, illetve 9 zsírsavak, hogy mélyen táplálja a bőr, haj, köröm.Sőt, ultra-tiszta emu-olaj utánozza a felső réteg a bőr természetes hidratáló, hogy működik a bőr különleges egyensúly.Emu olaj fog harcba szállni, védi a bőr egészségét, valamint ragyogás, süllyedő mélyen a bőr zárja a nedvességet, valamint a harcot a bőr gyulladása.Milyen Tiszta Emu-Olaj illeszkedik a napi szépség rutin : · Mélyen hidratálja a száraz bőrt · Hidratálja haj, illetve fejbőr · Harcol, korpásodás, pikkelyes bőr · Nyugtatja bőrön gyulladások · Harcol az öregedés jeleit azáltal, hogy csökkenti a ráncokat, valamint plumping bőr · Enyhíti a test durva részek, beleértve a körömágyat, bőrkeményedés, majd nyomában · Finoman gyógyít, hegek, égési sérülések · Megakadályozza a striák előtt jelenik meg · Pótolja a száraz, érett, érzékeny bőrre, Hogyan lehet a legnagyobb előnye a Tiszta Emu-Olaj : az arc : Masszázs néhány cseppet az arc, nyak tisztítás után.A test : Masszázs bárhol, ha kell egy kis extra hidratáló szerelem, beleértve a kéz, a láb, test a cuticles.A haját : - Masszázs-ra fejbőr, száraz haj.Tekerje a haját, meleg törülközővel, majd engedje le az olajat áztassa 20 percig.Mossa meg a stílus, mint mindig.

R

Hasonló termékek